Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Lewandowski, extrem de sincer la finalul unui sezon de excepţie: ”Mi-aş acorda Balonul de Aur”

Bundesliga Publicat pe 29 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19464616/1/lewandowski.jpg

Robert Lewandowski nu a trecut peste faptul că nu a primit ”Balonul de Aur” în acest sezon, ţinând cont de modul în care a ajutat Bayern Munchen, când echipa a luat şi campionatul şi Liga Campionilor. Atacantul polonez a fost sincer şi a declarat că şi-ar acorda trofeul individual pentru prestaţiile foarte bune.  

Mi-aş acorda Balonul de Aur. Bayern a câştigat tot ce era de câştigat şi eu am fost cel mai bun marcator al fiecărei competiţii. Orice jucător în poziţia mea ar fi primit trofeul”, a spus Lewandowski.

Dacă Balonul de Aur nu se va acorda în acest an, atunci Robert trebuie câştige Best FIFA Football Awards (n.r.- cel mai bun jucător din lume). Uitaţi-vă ce a realizat în acest sezon. De ce să nu câştige premiul un jucător din Bundesliga? Lewandowski întruneşte toate cerinţele pentru asta”, a spus Flick citat de Bundesliga.com.

Robert Lewandowski nu era dezamăgit în primă fază de faptul că în acest sezon nu se va decerna ”Balonul de Aur”, chiar dacă era printre favoriţi. Polonezul avea o singură ţintă pentru finalul de sezon, câştigarea Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, lucru care s-a şi întâmplat.

Le mulţumesc fanilor pentru aprecieri. Pentru mine, Balonul de Aur nu reprezintă un subiect important, avem meciuri foarte grele în Champions League. Vreau să fiu în cea mai bună formă în următoarele luni şi nu-mi stă capul la alte lucruri în acest moment. Repet, Balonul de Aur nu este o temă importantă în viaţa mea”, declara atacantul pentru ESPN, înainte finalei cu PSG, câştigată cu 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele