Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Lewis Hamilton a fost desemnat de BBC Sportivul Anului în Anglia

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19740884/1/ham.jpg

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost desemnat de BBC sportivul anului în Marea Britanie.

În 2020, pilotul echipei Mercedes a câştigat al şaptetea titlu de campion mondial şi a egalat recordul deţinut de Michael Schumacher. Hamilton este a doua oară ales Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie, după 2014.

Într-un vot public, căpitanul echipei Liverpool, Jordan Henderson, a terminat pe locul doi, în timp ce jockeyul Hollie Doyle a fost al treilea.

Boxerul Tyson Fury, jucătorul de cricket Stuart Broad şi jucătorul de snooker Ronnie O'Sullivan au fost, de asemenea, nominalizaţi.

"Vreau să-i felicit pe toţi cei nominalizaţi. Sunt atât de mândru de ceea ce au realizat şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Nu mă aşteptam la asta, ţinând cont că erau atât de mulţi pretendenţi minunaţi. Vreau să spun Crăciun Fericit tuturor - a fost un an atât de neobişnuit şi vreau să-i menţionez pe toţi cei din prima linie (n.r. - în lupta împotriva coronavirsului) şi pe toţi copiii din întreaga lume, vreau să încercaţi să rămâneţi pozitivi în acest moment dificil. Vă mulţumesc din suflet", a spus Hamilton, care a ieşit pe locul 2 în ancheta BBC în 2019.

Antrenorul anului a fost desemnat Jurgen Klopp, iar echipa anului, Liverpool FC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele