Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Lewis Hamilton se impune în Brazilia şi strânge lupta pentru titlu. ”Nu ştiam dacă pot recupera de pe locul 10”

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 15 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20467922/1/ham-brazilia.jpg

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Braziliei, a XIX-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Hamilton a plecat de pe poziţia a zecea a grilei şi l-a depăşit pe pistă pe olandezul Max Verstappen (Red Bull). Pe locurile 3 şi 4 s-au clasat în ordine "secunzii" celor două echipe, finlandezul Valtteri Botats (Mercedes) şi mexicanul Sergio Perez (Red Bull), care a înregistrat şi cel mai rapid tur.

La Interlagos, Bottas a pornit din pole position, slab, şi a fost întrecut în primul tur atât de Verstappen, cât şi de Perez, în cele din urmă a reuşit să recupereze şi a terminat pe trei.

"Toată echipa a făcut o muncă excelentă, mecanicii au fost fantastici şi strategia noastră a fost solidă. Eu a trebuit să las deoparte aspectele negative cât mai repede posibil, după ce am fost descalificat din calificări, şi să mă concentrez pentru a avansa. Nu ştiam dacă pot recupera de pe locul 10 al grilei de start, dar am dat totul şi probabil a fost unul din cele mai bune weekend-uri ale mele, dacă nu cel mai bun, din cariera mea.

A fost cu certitudine unul dintre cele mai complicate, dacă nu cel mai complicat, cu tot ce a trebuit să fac. În termeni de pilotaj, poate a fost cel mai bun. Dificil de spus, pentru că am multe curse în urma mea”,
a spus Hamilton, după victoria de la Interlagos.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului, Verstappen a pierdut din avantajul pe care îl avea în fruntea clasamentului piloţilor. El are acum 332,5 puncte, iar Hamilton, 318,5 puncte.

La constructori, Mercedes se menţine pe primul loc, cu 521,5 puncte, echipa germană fiind urmată de Red Bull, cu 510,5 puncte.

Următoarea etapă, Qatar Grand Prix, va avea loc, la 21 noiembrie, la Losail, în direct pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele