Ultima oră
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV

Liderul Peluzei Nord, o nouă contră cu MM Stoica: "Asta e problema. Probabil nu are voie să ne sune!"

Superliga Publicat pe 5 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20232373/1/mustata.jpg


Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, ar vrea ca Mihai Stoica să fie mai deschis către dialogul cu suporterii. Cum acest lucru nu se întâmplă, ultrasul trece la ironii.
 
Mustaţă i-a cerut de mai multe ori demisia lui MM Stoica, reproşându-i pierderea titlului şi faptul că FCSB a abordat un meci de Cupă cu Dinamo cu multe rezerve. De aici până la ruptura definitivă dintre cei doi a fost doar un pas, iar acum Mustaţă bănuieşte că Becali i-ar fi interzis lui MM să mai vorbească cu suporterii:
 
"Nu am ceva cu băiatul, am înţeles că e un om, dar a greşit mult şi el. Când ştii că este un conflict între suporteri şi conducere, când ştii ce galerie vei avea în spate şi tu nu vii să vorbeşti cu noi, nu ne cauţi, nu ne bagi în seamă…. 
 
Asta e problema! Probabil, nu are voie să ne sune şi să se întâlnească cu noi. Eu tot aştept ca MM să spună pe cine am anunţat, dar el tace!
 
Nu vrem gălăgie şi conflict, dar nu noi am greşit! Să sune şi să vorbim, să fie pace. Am tot sunat, de mi-a venit rău. Nu a răspuns, am înţeles mesajul", a declarat Mustaţă, la Radio Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele