Ultima oră
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania

Liderul suporterilor FCSB-işti îl cere pe Reghecampf. „Mi-aş dori din toată inima să revină Reghe! Simt chiar că se văd deja mâinile lui”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19519819/1/mus.jpg

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei de la FCSB îl vrea pe Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a echipei, după ce acesta a devenit liber de contract duminica trecută, după despărţirea de Al-Wasl.

„Mi-aş dori din toată inima să revină Reghe! Simt chiar că se văd deja mâinile lui. Ţîn permanent legătură cu Laurenţiu. Vă reamintesc, este preşedinte al Asociaţiei „Salvaţi Steaua”. Trebuie să avem răbdare să ajungă mai întâi acasă. Primul său obiectiv, dacă vrea să lucreze din nou în România, este să revină la FCSB. În România nu merge la alt club. Dacă se întâmplă altceva, ştie că mă duc peste el acasă (n.r. râde)”, a spus Mustaţă la Radio Sport 1.

Anamaria Prodan a dezminţit orice zvon cu privirea la revenirea la FCSB

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Al Wasl, iar la scurt timp au apărut informaţii conform cărora ar urma să preia pe FCSB.

Soţia lui, Anamaria Prodan a dezminţit informaţia şi a declarat că tehnicianul va rămâne în Dubai, acolo unde copiii lor sunt şcolarizaţi. De asemenea, impresara a mai punctat faptul că soţul său nu ar putea reveni să antreneze în România, deoarece nu i s-ar putea oferi un salariu pe măsura nivelului său.

„Să stea liniştiţi. Reghe este acolo, face formalităţile. Băieţii au şcoală acolo, Luca este în ultimul an. Are nevoie de puţină linişte ca să o luăm de la capăt. Asta este viaţa antrenorului. Laur nu o să stea niciodată legat de vreun scaun dacă simte că nu poate să facă performanţă. La nivelul lui Reghecampf e foarte greu ca cineva să îl poată plăti în România. Nu poţi să pleci de la un salariu de 2 milioane de euro la unul de 5.000 de euro. Nu am discutat cu Gigi Becali.

E urât şi ciudat ca lumea să îl întrebe pe Toni de plecare, de Reghecampf, mai ales că el face o treabă bună şi e urât. Toni e alături de Laur de când a pus ghetele-n cui. Eu cred că dacă Laur îl cheamă alături de el, atunci el merge imediat. Oamenii ăştia vor rămâne alături de noi pe viaţă. Niciodată nu o să existe certuri între noi”
, a spus Anamaria Prodan la ProSport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele