Ultima oră
VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League VIDEO Freiburg câştigă la limită cu Gladbach şi pune presiune pe Wolfsburg în lupta pentru locul de Europa League
FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele FRF a anunţat data la care se va disputa finala Cupei României. Când sunt programate semifinalele
Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene Astrele nu i-au vrut în Europa! Motivul pentru care Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru cupele europene
Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby Au bătut-o în cuie: data la care se reia Premier League. Fotbalul englez revine în forţă cu un mare derby
Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat Pelici se reîntoarce în Liga 2. Cu cine a semnat
Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online! Fotbal All Inclusive revine! Comentezi subiectele zilei cu Radu Banciu, zi de zi, de luni până vineri, de la 17:00, pe LOOK PLUS şi online!

Liga din Belarus a dat lovitura! "E o situaţie fără precedent". Câte ţări au cumpărat drepturile TV pentru singurul campionat în care se joacă fotbal

Alte campionate externe Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19319292/1/bate.jpg

Federaţia de fotbal din Belarus a încheiat un neaşteptat contract de cedare a drepturilor de televizare a meciurilor din prima ligă, în urma deciziei ca întrecerea internă să continue, în ciuda pandemiei de coronavirus, informează guardian.co.uk.

Societăţi din zece ţări, între care Rusia, India şi Israel, au cumpărat drepturile TV ale campionatului în care cele mai cunosocute echipe sunt Dinamo Minsk şi Bate Borisov.

"Este o situaţie fără precedent", a declarat Alexander Aleinik, un purtător de cuvânt al federaţiei.

Din prima ligă a Belarusului, singura din Europa care se desfăşoară în contextul pandemiei de coronavirus, s-au scurs două etape.

Preşedintele Aleksandr Lukaşenko a jucat, sâmbătă, un meci de hochei pe gheaţă, la Minsk, el spunând că acest sport este “un remediu antivirus”.

“Aici nu sunt virusuri. Aceasta este un frigider. Hocheiul pe gheaţă este un remediu antivirus”, a afirmat preşedintele, potrivit The Guardian şi Sport Mediaset.  

“Coronavirusul este doar o nouă psihoză, de care vor profita unii oameni şi care le va face rău altora. Lumea civilizată înnebuneşte. Este o stupiditate totală să închizi graniţele. Panica poate fi mai dăunătoare decât virusul în sine”, spunea Aleksandr Lukaşenko săptămâna trecută.

Belarus se numără printre puţinele ţări care nu au impus restricţii pentru prevenirea propagării coronavirusului. Până acum, s-au înregistrat în această ţară 94 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2.

În Belarus meciurile de fotbal şi de hochei pe gheaţă se dispută în continuare cu public. Unii fani aleg să poarte măşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri