Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Ligue 1 va avea, din sezonul 2023/2024, 18 echipe în loc de 20

Ligue 1 Publicat pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20230178/1/montpellier-ligue1.jpg

Adunarea Generală a Ligii de Fotbal Profesionist din Franţa a votat, joi, micşorarea numărului de echipe din primul eşalon, de la 20 la 18, începând din sezonul 2023/2024, informează lequipe.fr.

Numai FC Metz nu a susţinut această micşorare a elitei, considerată esenţială în această perioadă de criză economică gravă pentru fotbalul francez.

Vor fi patru retrogradate în Ligue 2 şi două promovate în L1 la sfârşitul sezonului 2022/2023, pentru a obţine aceast număr de 18 cluburi în prima divizie.

Deocamdată, Ligue 2 rămâne la 20 de cluburi, dar se va lua în considerare şi în acest eşalon o posibilă reducere la 18.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele