Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Lincoln vrea să producă surpriza împotriva campioanei României, în Liga Campionilor. Scott Wiseman: "Este un pas important pentru noi"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20303439/1/dsc1566.jpg

CFR Cluj, campioana Ligii 1 în ultimele patru sezoane, are o misiune aparent facilă în această seară, în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Echipa pregătită de către Marius Şumudică joacă în Gibraltar, cu Lincoln Red Imps FC. Fundaşul Scott Wiseman, unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la Lincoln, s-a declarat încrezător înaintea partidei.

  • Meciul Lincoln – CFR Cluj va putea fi urmărit în format live text pe looksport.ro, de la ora 19:00. Returul va fi transmis în direct pe Look Sport+, miercuri, 28 iulie, la Cluj.

Campioana din Gibraltar a făcut spectacol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Lincoln a trecut de echipa luxemburgheză Fola Esch cu scorul general de 7-2.

Fundaşul Scott Wiseman (35 de ani) are peste 100 de meciuri în Championship, liga a doua engleză. A jucat pentru Barnsley, Preston şi Hull City.

"A fost o seară memorabilă pentru noi în partida din runda precedentă a Ligii Campionilor (5-0 cu Fola Esch). Nivelul de performanţă şi de energie au fost absolut fantastice, de la început până la sfârşit. Dar acel meci aparţine trecutului. Ne aşteaptă marţi un adversar care va fi superior echipei Fola Esch. Este un pas important pentru noi. Trebuie să fim la cel mai înalt nivel. Este o provocare pe care vrem să o înfruntăm cu încredere şi hotărâre. Echipa noastră a demonstrat de ce este capabilă şi sper că vom avea o nouă evoluţie bună pe scena europeană", a spus Scott Wiseman, pentru site-ul oficial al clubului.

Învingătoarea din ‘dubla’ Lincoln – CFR Cluj va evolua cu Slovan Bratislava (Slovacia) sau cu Young Boys Berna (Elveţia) în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Declaraţiile antrenorului Marius Şumudică înaintea meciului din Gibraltar

Antrenamentul oficial al echipei CFR Cluj

Sursa foto: www.lincolnredimpsfc.co.uk

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri