Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Lionel Messi a învins coronavirusul! Când îşi va relua antrenamentele starul argentinian

PSG Publicat pe 5 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20537892/1/tw-messi.jpg

Gruparea Paris Saint-Germain a confirmat că argentinianul Lionel Messi s-a vindecat de COVID-19 şi a revenit la Paris. El va relua antrenamentele în zilele următoare.

"Testul efectuat de Leo Messi s-a dovedit negativ. El a revenit la Paris şi îşi va relua antrenamentele în zilele următoare.", a anunţat PSG.

Messi a fost testat pozitiv la 28 decembrie 2021, în oraşul săul natal, Rosario, unde îşi petrecea sărbătorile şi unde a rămas în izolare.

La 2 ianuarie, PSG a anunţat faptul că Messi, 34 de ani, are COVID-19.

Marţi, vedeta parizienilor a fost testată negativ şi a plecat spre Paris cu un avion privat, pentru a se alătura coechipierilor săi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele