Ultima oră
VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat VIDEO | Seară cu goluri multe în Liga Campionilor! Real, Ajax, Man. City şi Sporting au învins la scor, Liverpool s-a impus în derby-ul serii, cu Atletico Madrid. PSG a câştigat, dar n-a impresionat
Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an Centru de testare pentru participanţii la cel mai mare maraton găzduit de România în acest an
Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige” Edi Iordănescu, lăudat de un jucător al rivalei CSA. ”Este un om care tot timpul îşi doreşte să câştige”
Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova Simona Halep şi-a aflat adversara din turul II al turneului WTA 500 de la Moscova
VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig VIDEO | Moment pentru posteritate! Messi şi Ronaldinho s-au îmbrăţişat, înainte de PSG - Leipzig
Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă” Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

Lionel Messi a lansat „Messiverse”, colecţie de artă NFT

Ligue 1 Publicat pe 20 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20367805/1/lm.jpg


Fotbalistul argentinian Lionel Messi a lansat „Messiverse”, colecţie de cripto-artă care a fost creată pe baza imaginii sale de designerul digital BossLogic şi care va fi scoasă la vânzare vineri, informează Reuters.
 
Messi, în vârstă de 34 de ani este portretizat ca rege, supererou şi titan grec în lucrări intitulate „Man from the Future", „Worth the Weight" şi „The King Piece", care marchează punctele culminante ale carierei lui.
 
BossLogic, companie cu sediul în Australia, este cunoscută pentru creaţiile sale realizate împreună cu Marvel Studios şi Disney.
 
„Arta este precum fotbalul. Eternă”, a scris Messi pe contul său de Twitter la începutul lunii august, anunţând lansarea.
 
Lucrări din colecţie vor fi disponibile pentru cumpărare pe platforma Ethernity Chain, cunoscută pentru producerea de NFT (non-fungible tokens) originale pentru staruri din sport.
 
BossLogic a transmis pe Twitter că să îl prezinte pe Messi a fost „o uriaşă onoare” şi a publicat imaginea lucrării „Man from the Future", în care fotbalistul apare cu spatele, cu tricoul cu numărul 30 pe care poartă la noul club, Paris St. Germain.
 
Messi a părăsit FC Barcelona în urmă cu două săptămâni, după mai mult de 20 de ani. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele