Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Lionel Messi a lansat „Messiverse”, colecţie de artă NFT

Ligue 1 Publicat pe 20 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20367805/1/lm.jpg


Fotbalistul argentinian Lionel Messi a lansat „Messiverse”, colecţie de cripto-artă care a fost creată pe baza imaginii sale de designerul digital BossLogic şi care va fi scoasă la vânzare vineri, informează Reuters.
 
Messi, în vârstă de 34 de ani este portretizat ca rege, supererou şi titan grec în lucrări intitulate „Man from the Future", „Worth the Weight" şi „The King Piece", care marchează punctele culminante ale carierei lui.
 
BossLogic, companie cu sediul în Australia, este cunoscută pentru creaţiile sale realizate împreună cu Marvel Studios şi Disney.
 
„Arta este precum fotbalul. Eternă”, a scris Messi pe contul său de Twitter la începutul lunii august, anunţând lansarea.
 
Lucrări din colecţie vor fi disponibile pentru cumpărare pe platforma Ethernity Chain, cunoscută pentru producerea de NFT (non-fungible tokens) originale pentru staruri din sport.
 
BossLogic a transmis pe Twitter că să îl prezinte pe Messi a fost „o uriaşă onoare” şi a publicat imaginea lucrării „Man from the Future", în care fotbalistul apare cu spatele, cu tricoul cu numărul 30 pe care poartă la noul club, Paris St. Germain.
 
Messi a părăsit FC Barcelona în urmă cu două săptămâni, după mai mult de 20 de ani. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele