Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

"Lipseşte acel ceva, lipseşte pasiunea". Lewandowski, sincer după un nou titlu cu Bayern

Bundesliga Publicat pe 17 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19393873/1/leewandowski-jpg-0-66307000-1498016379.jpg


Robert Lewandowski a declarat, după ce a câştigat marţi seară titlul în Bundesliga cu Bayern Munchen, că speră ca el şi colegii săi să poată sărbători în curând această reuşită alături de fani, pe stadion.
 
“Suntem campionii Germaniei. Evident, este puţin dificil să sărbătorim fără fani. Ne lipseşte acel ceva, lipseşte acea pasiune. Totuşi, suntem fericiţi. Nu a fost un sezon uşor, am luptat mult pentru titlu. Sper că vom putea sărbători curând cu fanii pe stadion. Am arătat că suntem cea mai bună echipă din Germania şi vrem să jucăm şi mai bine în Liga Campionilor”, a spus Lewandowski, potrivit fcbayern.com.
 
Bayern Munchen a câştigat titlul cu numărul 30 în Bundesliga, al optulea consecutiv, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Werder Bremen, în etapa a XXXII-a a Bundesliga.
 
Lewandowski a marcat în minutul 43.
 
Cu două etape şi câteva meciuri rămase de disputat, Bayern conduce în clasament cu zece puncte avans faţă de a doua clasată, Borussia Dortmund. Formaţia bavareză are 76 de puncte, iar Dortmund, de pe locul 2, 66 de puncte şi încă trei meciuri de jucat. Astfel, echipa antrenată Hans-Dieter Flick nu mai poate pierde locul I.
 
Bayern Munchen poate face eventul, dacă va învinge, la 4 iulie, pe Bayer Leverkusen, în finala Cupei Germaniei.

News.ro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele