Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Lipseşte doar anunţul oficial. Partida U. Craiova – Rapid va fi amânată, oltenii au 20 de absenţi

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20554839/1/u-craiova-2021.jpg

Numărul cazurilor de COVID-19 de la Universitatea Craiova, din rândul lotului de jucători, a crescut, astfel că partida din prima etapă din 2022, cu Rapid, de săptămâna următoare va fi, mai mult ca sigur, amânată. În acest moment, oltenii au nu mai puţin de 13 jucători infectaţi cu noul coronavirus.

Acestora li se adaugă şi alţi indisponibili, accidentaţi, iar patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a recunoscut că, în total, este vorba de 20 de absenţi.

În momentul asta nu ştim nimic, noi am cerut o amânare la Ligă, dar să ne programeze în aceeaşi etapă, nu cea de 7 zile. Am cerut să jucăm luni, încă nu am primit un răspuns, dacă nu, vedem cum vom stă pentru sâmbătă.

În rândul jucătorilor, erau 11 infectaţi ieri. Dacă mai adăugăm şi accidentaţii, ajungem undeva spre 20, şi nu ştim ce va fi la testarea de ieri.

Cei de la Rapid au fost de înţeles, nu au fost probleme. Dar, în acest moment, din ce am citit, cred că ar fi mult mai bine ca această etapă să se amâne. Eu am văzut cu ochii mei ce înseamnă raspândirea acestui Omicron, avantajul este că nu sunt simptome grave, dar tot trebuie să stai în carantină. Ar fi mai bine că toată etapa să se amâne.

Noi avem încă doi jucători găşiţi pozitiv, acum mi-a venit un mesaj. Deci, sunt 13.

Noi avem 100% rată de vaccinare, exceptând un jucător care nu mai face parte din lot. Tot lotul, tot staff-ul sunt vaccinaţi toţi. 70% au făcut şi boală, iar undeva la 60% au făcut a treia doză.

Din fericire au avut o formă uşoară. S-a făcut absolut toată procedura. Când ne-am reunit am făcut teste PCR, în regim de urgenţă, aveam undeva la 3 suspecţi, a ieşit doar Mateiu pozitiv. Am plecat în cantonament, am făcut testările, până în dată de 8 am făcut teste PCR la tot grupul, pe 10 la fel. S-a stat mult în ploaie, în vânt, jucătorii strănutau şi am zis să nu fie COVID. Testarea în ţară am făcut-o pe 13, iar acum pe 15, după cum vedeţi, am făcut iar o testare şi au apărut cazuri.

Săptămâna asta cred va fi o explozie la toate echipele, CFR vine din Spania unde e nenorocire. Dacă în avion aveau două cazuri de COVID, cu siguranţă va fi explozie”, a declarat Mihai Rotaru, la Pro X.

În cursul zilei de miercuri, oltenii ar fi trebuit să joace un meci amical cu norvegienii de la Raufoss, dar cazurile de COVID-19 din lotul nordicilor au dus la amânarea partidei. Ulterior, Reghecampf programase o altă partidă, cu FC Botoşani, de la ora 15:30, dar nici aceasta nu s-a disputat, motivul fiind reprezentat de condiţiile meteo nefavorabile.

Astfel, antrenorul a luat hotărârea ca stagiul de pregătire să se încheie cu şapte zile înainti. Se pare că printre motivele pentru care s-a decis încetarea stagiului de pregătire prematur se numără şi cazurile de coronavirus din lot, depistate încă din cantonament.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri