Ultima oră
"Am învăţat mult de la ei. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere". Cei doi decari trecuţi de 30 de ani care l-au impresionat pe Ianis "Am învăţat mult de la ei. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere". Cei doi decari trecuţi de 30 de ani care l-au impresionat pe Ianis
Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00 Emoţii pentru CFR. Cei trei adversari posibili pentru turul doi preliminar al Ligii. Tragerea la sorţi e azi, după ora 13:00
Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin" Vlad Morar, al treilea transfer al celor de la UTA: "Suporterii m-au făcut să vin"
Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari Răzvan Marin, dorit în Serie A. Eusebio di Francesco îl vrea la Cagliari
Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo Prima campioană de după pandemie în WTA. Fiona Ferro, regină la Palermo
Craiova, FCSB şi FC Botoşani îşi află astăzi adversarele. Lista scurtă a posibilor oponenţi: moldovenii au cea mai grea misiune! Craiova, FCSB şi FC Botoşani îşi află astăzi adversarele. Lista scurtă a posibilor oponenţi: moldovenii au cea mai grea misiune!

Lisabona a intrat în carantină. UEFA să pregăteşte la schimbarea locaţiei de disputare a Champions League

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 30 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19407335/1/liga-campionilor.jpg

Nu mai puţin de 19 cartiere din Lisabona vor intra în carantină, iar oficialii UEFA să gândesc la mutarea locaţiei de disputare a partidelor din Champions League, inclusiv a finalei.

Cei de la UEFA vor trebui să găsească rapid o soluţie de înlocuire, dacă pandemia din capitala Portugaliei nu va da semne de slăbire.

Liga Campionilor şi Liga Europa se reiau din faza optimilor de finală. Calendarul a fost dat publicităţii de UEFA. Astfel, primele meciuri vor avea loc în cea de a doua competiţie europeană ca importanţă, în perioada 5-6 august. Liga Campionilor va avea loc în zilele imediat următoare, 7-8 august.

  • Partidele sunt transmise de posturile Look

Terminarea sezonului din competiţiile europene se va face într-un mod diferit de cel stabilit iniţial. ”Final Eight” în Liga Campionilor şi Liga Europa, asta pregătesc oficialii de la UEFA pentru acest sezon. Forul vrea ca stagiunea să se închidă cu un turneu la care să participe cele mai bune opt echipe din fiecare competiţie şi care se vor înfrunta într-o singură manşă. Sferturile de finală se vor disputa în patru zile consecutive, în perioada 12-15 august, semifinalele vor fi programate pe 18 şi 19 august, iar finala va avea loc pe 23. Totul se va întâmpla în Portugalia, la Lisabona.

În Liga Campionilor, s-au calificat în sferturi RB Leipzig, Atalanta, PSG şi Altetico Madrid, dar mai sunt de disputat meciurile retur între Bayern Munchen - Chelsea, Manchester City - Real Madrid, Juventus - Lyon şi Barcelona - Napoli. Cele care se vor impune, vor merge alături de cele patru deja calificate la ”Final Eight”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri