Ultima oră
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen

LIVE BLOG EURO 2020, ziua a patra | Spania se încurcă cu Suedia. Cehia a învins Scoţia cu 2-0, Schick a marcat de la centrul terenului! Slovacia a produs surpriza cu Polonia

EURO 2020 Publicat pe 14 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20244974/2/scotia.jpg
 

Spania - Suedia 0-0

Echipele de start:

Spania: Unai Simon – Alba, Laporte, Pau Torres, Llorente – Pedri, Rodri, Koke – Dani Olmo, Morata, Torres

Rezerve: Eric Garcia, Thiago, Azpilicueta, Llorente, Sarabia, Moreno, Robert Sanchez, Gaya, Fabian Ruiz, Oyarzabal, De Gea, Adama Traore

Antrenor: Luis Enrique

Suedia: Olsen – Augustinsson, Lindelof, Marcus Danielsson, Lustig – Forsberg, Olsson, Ekdal, Larsson – Isak, Berg

Minutul 85: Gerard Moreno trimite un balon la bătaie, însă niciun coleg nu reuşeşte să finalizeze.

Minutul 61: Isak face un meci excelent pentru suedezi. Atacantul driblează defensiva adversă şi îl găseşte pe Berg, care trimite puţin pe lângă buturile lui Simon.

Minutul 50: Morata nu preia bine şi trimite pe lângă poartă, dintr-o poziţie foarte bună.

Minutul 41: Suedia replică şi are o ocazie uriaşă. Isak pătrunde în careu, trece de un fundaş advers, îşi asează balonul, care îl nimereşte pe Llorente, după care ricoşează în bară şi mai apoi în braţele lui Simon.

Minutul 38: Spania are cea mai mare şansă a partidei. Morata preia la limita careului, fotbalistul lui Juventus îşi aşează mingea, dar trimite puţin pe lângă poartă.

Minutul 29: Olmo preia şi scoate pentru Koke, care însă nu nimereşte cadrul porţii.

Minutul 16: Olsen are o intervenţie excelentă la lovitura de cap trimisă de Olmo.

Minutul 12: Koke este aproape de a deschide scorul, dar fundaşul Danielsson salvează situaţia.

Minutul 3: Spania are o şansă bună, dar nimeni nu recepţionează balonul trimis în careu de Ferran Torres.

Minutul 1: A început partida de la Sevilla!

--------------------------------

Polonia - Slovacia 1-2 (Linetty 46 / Szczesny 17-autogol, Skriniar 69)

Echipele de start:

Polonia: Szczesny – Rybus, Bednarek, Glik, Bereszynski – Klich, Krychowiak, Linetty – Zielinski, Lewandowski, Jozwiak

Rezerve:Dawidowicz, Fabianski, Helik, Kedziora, Kozlowski, Moder, Placheta, Puchacz, Skorupski, Swiderski, Swierczok

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan – Haraslin, Kucka, Hromada, Mak – Duda, Hamsik

Rezerve: Benes, Duris, Gregus, Hancko, Hrosovsky, Koscelnik, Kuciak, Lobotka, Rodak, Suslov, Vavro, Weiss.

Minutul 90+5: Ovidiu Haţegan fluieră finalul de meci!

Minutul 90+1: Polonia are o şansă enormă de a egala. Bednarek trage din interiorul careului, dar balonul se scurge razant pe lângă bară.

Minutul 69: GOL Slovacia! Skriniar îşi readuce naţionala în avantaj, fiind scăpat din marcaj la un corner. Acesta a preluat şi a şutat aproape de stâlpul din stânga al porţii.

Minutul 63: Krychowiak face un fault complet aiurea la mijlocul terenului, iar Ovidiu Haţegan îi arată al doilea cartonaş galben. Polonia rămâne în inferioritate numerică.

Minutul 46: GOL Polonia! Egalarea vine după doar 20 de secunde din a doua repriză, Rybus întoarce în careu până la Linetty, care finalizează fără probleme.

Minutul 41: Lewandowski preia în careu de lângă un adversar, dar şutează defectuos.

Minutul 34: Krychowiak recuperează aproape de centrul careului şi încearcă o finalizare, dar execuţia polonezului trece peste poartă.

Minutul 17: GOL Slovacia! Robert Mak trece elegant de doi adversari în banda stângă şi pătrunde în careu. Fotbalistul celor de la Ferencvaros trage, mingea loveşte bara şi ricoşează în Szczesny, după care intră în poartă.

Minutul 14: Duda trimite din interiorul careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida care se dispută la Sankt-Petersburg.

-------------------------------------------------------------

Scoţia - Cehia 0-2 (Schick 41, 55) 

Echipele de start: 

  • Scoţia: (3-5-2) Marshall - Hendry, Hanley, Cooper - O'Donnell, McTominay, McGinn, Amstrong, Robertson (cpt) - Christie, Dykes.
    Rezerve: Gordon, McLaughlin – McGregor, Adams, Taylor, Turnbull, Nisbet, Fraser, Patterson, Gilmour, Forrest, McKenna.
  • Cehia (4-2-3-1): Vaclík - Coufal, Celustka, Kalas, Boril - Soucek, Kral - Masopust, Darida (cpt), Jankto - Schick
    Rezerve: Mandous – Kaderabek, Brabec, Barak, Holes, Krmencik, Sevcik, Zima, Hlozek, Vydra, Mateju, Pekhart.

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 90: Cehia este aproape să mărească proporţiile scorului. Reluarea lui Krmencik din apropierea porţii îl evidenţiază pe Marshall.  

Min. 79: Tot Cehia este cea care domină partida, deşi are avantaj de două goluri. Scoţienii au atacat zeci de minute după golul al doilea al adversarilor, dar au terminat energia şi atacurile sunt lente. Pierd balonul destul de uşor în această perioadă a partidei.

Min. 70: Cehii reuşesc să îi potolească pe scoţieni, iar atacurile gazdelor nu mai sunt atât de accentuate, momentan. Oaspeţii încearcă să taie din elanul adversarilor şi prin câteva schimbări.

Min. 66: Dykes reia cu stângul din careu, liber fiind, dar Vaclík respinge în stilul unui portar de handbal, din sfoară cu piciorul.

Min. 61: Scoţia atacă nebuneşte acum, dar au şi ghinion. Şutul lui Amstrong este deviat de Kalas puţin peste poartă.

Min. 52 GOOOL Cehia! Schick, reuşită fabuloasă de la mijlocul terenului!  

Min. 48: Start excelent de parte a doua! Hendry are ocazia să egaleze pentru Scoţia. Şutul său, de la 16 metri, se duce în transversală.

Min. 46: La un pas de gol Schick, autorul primei reuşite. Şutul acestuia, din câţiva metri, este respins excelent de portarul Marshall. Faza se prelungeşte apoi, dar şutul din afara careului, trimis de Darida, este parat de acelaşi Marshall.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45+1: Final de primă parte. 

Min. 41: GOOOL Cehia! Schick marchează cu capul, după o centrare din bandă a lui Coufal.

Min. 39: Meciul se îndreaptă către un 0-0 la pauză. Acum, pe finalul primei părţi, naţionalele sunt şi mai atente la faza defensivă. Câteva cornere consecutive ale Cehiei nu aduc nimic notabil.

Min. 32: Căpitanul Scoţiei, Robertson, trage din prima de la 16 metri, portarul Vaclík respinge în corner de sub bară.

Min. 30: Multe greşeli de ambele părţi, în preajma centrului terenului. Ambele apărări stau bine, iar atacurile sunt oprite de defensivele celor două naţionale. Cehii fac un presing agresiv, la zeci de metri de propria poartă.  

Min. 18: Se schimbă situaţia, cu Scoţia în atac şi aproape de gol. Amstrong centrează din stânga, dar şutul lui Dykes se duce pe lângă. Meciul, mai încins în ultimele minute. 

Min. 16: Prima şansă importantă e trecută în contul Cehiei. O greşeală în partea dreaptă a apărării Scoţiei, face ca balonul să ajungă, în cele din urmă, în careu, la Schick. Atacantul trage, dar portarul gazdelor, Marshall, respinge în corner. 

Min. 10: Cehii mai echilibrează jocul, reuşesc şi ei să stea mai mult în jumătatea adversă.

Min. 5: Sprijiniţi de public, scoţienii încep mai bine. Au posesia, dar cam atât deocamdată. Cehii se apără bine şi joacă la siguranţă, nu riscă nimic.

Min. 1: Începe meciul de la Glasgow. 

Scoţia - Cehia. Meciul echipelor cu amintiri de la EURO 1996

Victoria Angliei cu Croaţia obligă ambele echipe la un rezultat pozitiv în primul meci, unul în care Scoţia pleacă cu avantajul terenului propriu. Pentru scoţieni EURO 2020 e primul turneu final european din 1996 încoace. Atunci, gazdele de azi ieşeau încă din faza grupelor, iar cehii lui Nedved, Berger şi Poborsky ajungeau până în finala pierdută dramatic în faţa Germaniei. Lucrurile s-au schimbat de atunci, Cehia schimbă generaţie după generaţie, dar marea scenă europeană a mai văzut surprize!
 

UPDATE 14:50 Absenţă de ultimă oră pentru Scoţia! Fundaşul Kieran Tierney (Arsenal Londra) nu a fost inclus în lot, din cauza unor probleme medicale.

Polonia - Slovacia. Haţegan debutează la EURO!

În Grupa E, Spania pare că are un plus în faţa celorlalte echipe, dar Polonia, Slovacia şi Suedia reprezintă trei naţionale care, în ultimii ani, au arătat niveluri asemănătoare. Lewandowski şi Hamsik se află din nou în postura de a-şi conduce naţionalele la un turneu final, iar punctul de interes pentru România e prezenţa la centrul meciului de la Sankt Petersburg a lui Ovidiu Haţegan, care va conduce o brigadă din care mai fac parte tuşierii Radu Ghinguleac şi Sebastian Gheorghe şi arbitrul de rezervă Istvan Kovacs.
 
Polonia - Slovacia (ora 19:00), echipele probabile:
  • Polonia: Szczęsny - Bereszyński, Glik, Bednarek - Jóźwiak, Krychowiak, Moder, Puchacz - Klich, Zieliński; Lewandowski
  • Slovacia: Dúbravka - Pekarík, Šatka, Škriniar, Hubočan - Kucka, Hromada - Haraslín, Hamšík, Mak - Duda

Spania - Suedia. Furia Roja, în goana după gloria din perioada 2008-2012

Cu Luis Enrique pe bancă şi o generaţie tânră, dar plină de jucători talentaţi şi promiţîtori, Spania îşi începe drumul la EURO 2020 pe teren propriu, la Sevilla, contra unei naţionale a Suediei din care nu va face parte marea vedetă Zlatan Ibrahimovic. Furia Roja e departe de momentele în care câştiga trei turnee finale la rând şi ataca orice Campionat European din postura de favorită, se prezintă fără Ramos, însă entuziasmul din sânul fotbalului spaniol a rămas acelaşi. De cealaltă parte, Suedia e fără liderul ei, dar punctează prin agresivitatea specifică nordicilor şi mentalul puternic.
 
Spania - Suedia (ora 22:00), echipele probabile:
  • Spania: Unai Simón: Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alba: Llorente, Rodri, Pedri: Gerard Moreno, Morata, Ferran Torres
  • Suedia: Olsen; Lustig, Lindelöf, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Berg
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele