Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

VIDEO | România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab

Echipa nationala Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20319391/4/a3a.jpg

Reprezentativa U23 a fost eliminată de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, miercuri, după 0-0 în meciul decisiv cu Noua Zeelandă, care, cu patru puncte, merge în optimi alături de Coreea de Sud (şase puncte).
 
După umilinţa cu Coreea de Sud (0-4), Rădoi a făcut nu mai puţin de şase schimbări în echipa de start în încercarea de a da restartul aşteptat pe plan ofensiv, dar planurile selecţionerului nu s-au concretizat nici de această dată. Am început bine, cu o bară a lui Florescu (minutul 11), apoi linia noastră de mijloc s-a angrenat într-o luptă strânsă cu omologii neo-zeelandezi şi a rezultat o primă repriză lipsită de momente cu adevărat periculoase la poarta lui Woud. Ghiţă (16) a salvat o minge periculoasă, apoi şutul vedetei Wood (31) a fost respins în corner de Aioani, iar prima parte s-a încheiat cu Sîntean incapabil să ajungă la o centrare excelentă a lui Florin Ştefan şi să o trimită în poartă.
 
După pauză, acelaşi chin, cu singura ocazie venită în minutul 60, la o lovitură de cap periculoasă a lui Marius Marin reţinută de Woud pe linia porţii. În ciuda schimbărilor ofensive ale lui Rădoi, care i-a aruncat în luptă pe Ganea, Ciobanu, Deaconu, Sefer şi Vali Gheorghe, declicul ofensiv nu s-a produs, iar prima experienţă olimpică a fotbaliştilor români după 57 de ani a luat sfârşit încă din faza grupelor.
 
În sferturi vor merge Coreea de Sud, care a acumulat şase puncte dup[ ce a zdrobit Honduras, scor 6-0, şi Noua Zeelandă, care a terminat la egalitate cu România, patru puncte, dar a avut un golaveraj mai bun.

România - Noua Zeelandă 0-0 / Coreea de Sud - Honduras 6-0

  • România: Aioani - Chindriş (Deaconu 79), Ghiţă, R. Grigore - Raţiu, M. Marin, Dulca (Ciobanu 79), Fl. Ştefan - Florescu, )Sefer 87), Sîntean (G. Ganea 59), Dobre (V. Gheorghe 79)
  • Rezerve: Popa, Paşcanu
  •  
  • Noua Zeelandă: Woud - Bell, Cacace, Champness, Elliot, Garbett, Just, Pijnaker, Stamenic, Stensness, Wood 
  • Rezerve: Searle, Ingham, Lewis, McCowatt, Stangeer, Sutton, Waine
Minutul 87: Sefer intră în locul lui Florescu.
 
Minutul 79: Alte trei schimbări făcute de Rădoi: Ciobanu, Deaconu şi Gheorghe îi înlocuiesc pe Chindriş, Dulca şi Dobre.

Minutul 76: Aioani intervine la timp în faţa lui Wood, apoi Chindriş blochează şutul lui Cacace.

Minutul 62: Stamenic şutează de la distanţă, puţin pe lângă poarta lui Aioani.

Minutul 60: Mare ocazie a României! Eduard Florescu bate bine un corner de pe partea dreaptă, Marius Marin reia spre poartă cu capul, dar portarul neo-zeelandez reuşeşte să reţină norocos, în doi timpi, chiar pe linia porţii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20319391/3/f2.png


Minutul 59: Rădoi face prima mutare, una post pe post: iese Sîntean, intră George Ganea.

Minutul 55: 35 de minute pentru golul decisiv! Cum Coreea de Sud conduce Honduras cu 4-0, graţie hat-trick-ului lui Hwang, şi are şi un om în plus, neo-zeelandezii ştiu că sunt calificaţi în cazul în care meciul se termină la egalitate. Problema e că mingea stă mai mult la adversarii noştri, iar linia ofensivă a lui Mirel Rădoi nu e capabilă nici în acest meci să producă pericol.

Minutul 47: Just centrează în faţa porţii, Grigore opreşte mingea, adversarii cer henţ, dar arbitrul din Peru nu intervine nici de această dată.

Minutul 45+1: Ştefan centrează bine din stânga, dar Sîntean ajunge o secundă prea târziu şi nu poate relua spre poartă.

Minutul 37: Acelaşi Aioani intervine şi la lovitura de cap a lui Wood.
 
Minutul 31: Wood şutează periculos din lovitură liberă, iar Aioani deviază pe lângă poartă.
 
Minutul 28: Chindriş ia galben pentru un atac târziu la Stamenic.
 
Minutul 26: Cerem penalty după un presupus henţ în careu al lui Pijnaker, dar arbitrul din Peru lasă jocul să continue.

Minutul 16: Ghiţă ne salvează! Wood centrează periculos în faţa porţii, dar stoperul Farului face un efort foarte frumos şi respinge dintr-o zonă perciuloasă. Între timp, Coreea de Sud conduce Honduras cu 2-0 în celălalt meci al grupei!

Minutul 11: BARĂ ROMÂNIA! Florescu ia o acţiune pe cont propriu, trage la colţul scurt cu stângul, dar mingea loveşte bara, apoi pe portarul neo-zeelandez şi iese în corner.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20319391/2/f1.png


11:30: Start joc la Sapporo!

10:17:
Avem primul 11 al tricolorilor, iar Mirel Rădoi a făcut nu mai puţin de şase schimbări faţă de meciul cu Coreea de Sud. Au apărut în echipă Chindriş, Ricardo Grigore, Raţiu, Florin Ştefan, Florescu şi Sîntean, care i-au înlocuit pe Paşcanu, Boboc, Gheorghe, Sefer, Ciobanu şi Ganea.

România a câştigat cu noroc prima partidă, cu Honduras, în urma unui autogol, dar a pierdut fără drept de apel meciul al doilea, cu Coreea de Sud, scor 0-4. Din acest motiv, este pe ultimul loc acum în grupă şi are nevoie de victorie cu Noua Zeelandă, pentru a merge mai departe.

Clasamentul Grupei B:

  1. Coreea de Sud – 3 puncte (golaveraj 4-1)
  2. Honduras – 3 puncte (3-3)
  3. Noua Zeelandă – 3 puncte (3-3)
  4. România – 3 puncte (1-4)

România are parte de o veste bună înaintea confruntării cu Noua Zeelandă, pentru că fundaşul Winston Reid, de la West Ham, s-a accidentat şi nu va juca. ”Este o lovitură pentru noi. Nu pot spune exact cât de mult va conta, dar este o mare lovitură.

Winston a lucrat în ultimele ore alături de echipa noastră medicală. Cred că se simte mult mai bine, dar pentru meciul cu România este fără îndoială, incert”, a explicat şi selecţionerul Danny Hay.

Echipa probabilă a României: Aioani – Paşcanu, Ghiţă, Chindriş, Boboc – Dulca, Marin – V. Gheorghe, Ciobanu, Sefer – Ganea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri