Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab

Echipa nationala Publicat pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20319391/4/a3a.jpg

Reprezentativa U23 a fost eliminată de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, miercuri, după 0-0 în meciul decisiv cu Noua Zeelandă, care, cu patru puncte, merge în optimi alături de Coreea de Sud (şase puncte).
 
După umilinţa cu Coreea de Sud (0-4), Rădoi a făcut nu mai puţin de şase schimbări în echipa de start în încercarea de a da restartul aşteptat pe plan ofensiv, dar planurile selecţionerului nu s-au concretizat nici de această dată. Am început bine, cu o bară a lui Florescu (minutul 11), apoi linia noastră de mijloc s-a angrenat într-o luptă strânsă cu omologii neo-zeelandezi şi a rezultat o primă repriză lipsită de momente cu adevărat periculoase la poarta lui Woud. Ghiţă (16) a salvat o minge periculoasă, apoi şutul vedetei Wood (31) a fost respins în corner de Aioani, iar prima parte s-a încheiat cu Sîntean incapabil să ajungă la o centrare excelentă a lui Florin Ştefan şi să o trimită în poartă.
 
După pauză, acelaşi chin, cu singura ocazie venită în minutul 60, la o lovitură de cap periculoasă a lui Marius Marin reţinută de Woud pe linia porţii. În ciuda schimbărilor ofensive ale lui Rădoi, care i-a aruncat în luptă pe Ganea, Ciobanu, Deaconu, Sefer şi Vali Gheorghe, declicul ofensiv nu s-a produs, iar prima experienţă olimpică a fotbaliştilor români după 57 de ani a luat sfârşit încă din faza grupelor.
 
În sferturi vor merge Coreea de Sud, care a acumulat şase puncte dup[ ce a zdrobit Honduras, scor 6-0, şi Noua Zeelandă, care a terminat la egalitate cu România, patru puncte, dar a avut un golaveraj mai bun.

România - Noua Zeelandă 0-0 / Coreea de Sud - Honduras 6-0

  • România: Aioani - Chindriş (Deaconu 79), Ghiţă, R. Grigore - Raţiu, M. Marin, Dulca (Ciobanu 79), Fl. Ştefan - Florescu, )Sefer 87), Sîntean (G. Ganea 59), Dobre (V. Gheorghe 79)
  • Rezerve: Popa, Paşcanu
  •  
  • Noua Zeelandă: Woud - Bell, Cacace, Champness, Elliot, Garbett, Just, Pijnaker, Stamenic, Stensness, Wood 
  • Rezerve: Searle, Ingham, Lewis, McCowatt, Stangeer, Sutton, Waine
Minutul 87: Sefer intră în locul lui Florescu.
 
Minutul 79: Alte trei schimbări făcute de Rădoi: Ciobanu, Deaconu şi Gheorghe îi înlocuiesc pe Chindriş, Dulca şi Dobre.

Minutul 76: Aioani intervine la timp în faţa lui Wood, apoi Chindriş blochează şutul lui Cacace.

Minutul 62: Stamenic şutează de la distanţă, puţin pe lângă poarta lui Aioani.

Minutul 60: Mare ocazie a României! Eduard Florescu bate bine un corner de pe partea dreaptă, Marius Marin reia spre poartă cu capul, dar portarul neo-zeelandez reuşeşte să reţină norocos, în doi timpi, chiar pe linia porţii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20319391/3/f2.png


Minutul 59: Rădoi face prima mutare, una post pe post: iese Sîntean, intră George Ganea.

Minutul 55: 35 de minute pentru golul decisiv! Cum Coreea de Sud conduce Honduras cu 4-0, graţie hat-trick-ului lui Hwang, şi are şi un om în plus, neo-zeelandezii ştiu că sunt calificaţi în cazul în care meciul se termină la egalitate. Problema e că mingea stă mai mult la adversarii noştri, iar linia ofensivă a lui Mirel Rădoi nu e capabilă nici în acest meci să producă pericol.

Minutul 47: Just centrează în faţa porţii, Grigore opreşte mingea, adversarii cer henţ, dar arbitrul din Peru nu intervine nici de această dată.

Minutul 45+1: Ştefan centrează bine din stânga, dar Sîntean ajunge o secundă prea târziu şi nu poate relua spre poartă.

Minutul 37: Acelaşi Aioani intervine şi la lovitura de cap a lui Wood.
 
Minutul 31: Wood şutează periculos din lovitură liberă, iar Aioani deviază pe lângă poartă.
 
Minutul 28: Chindriş ia galben pentru un atac târziu la Stamenic.
 
Minutul 26: Cerem penalty după un presupus henţ în careu al lui Pijnaker, dar arbitrul din Peru lasă jocul să continue.

Minutul 16: Ghiţă ne salvează! Wood centrează periculos în faţa porţii, dar stoperul Farului face un efort foarte frumos şi respinge dintr-o zonă perciuloasă. Între timp, Coreea de Sud conduce Honduras cu 2-0 în celălalt meci al grupei!

Minutul 11: BARĂ ROMÂNIA! Florescu ia o acţiune pe cont propriu, trage la colţul scurt cu stângul, dar mingea loveşte bara, apoi pe portarul neo-zeelandez şi iese în corner.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20319391/2/f1.png


11:30: Start joc la Sapporo!

10:17:
Avem primul 11 al tricolorilor, iar Mirel Rădoi a făcut nu mai puţin de şase schimbări faţă de meciul cu Coreea de Sud. Au apărut în echipă Chindriş, Ricardo Grigore, Raţiu, Florin Ştefan, Florescu şi Sîntean, care i-au înlocuit pe Paşcanu, Boboc, Gheorghe, Sefer, Ciobanu şi Ganea.

România a câştigat cu noroc prima partidă, cu Honduras, în urma unui autogol, dar a pierdut fără drept de apel meciul al doilea, cu Coreea de Sud, scor 0-4. Din acest motiv, este pe ultimul loc acum în grupă şi are nevoie de victorie cu Noua Zeelandă, pentru a merge mai departe.

Clasamentul Grupei B:

  1. Coreea de Sud – 3 puncte (golaveraj 4-1)
  2. Honduras – 3 puncte (3-3)
  3. Noua Zeelandă – 3 puncte (3-3)
  4. România – 3 puncte (1-4)

România are parte de o veste bună înaintea confruntării cu Noua Zeelandă, pentru că fundaşul Winston Reid, de la West Ham, s-a accidentat şi nu va juca. ”Este o lovitură pentru noi. Nu pot spune exact cât de mult va conta, dar este o mare lovitură.

Winston a lucrat în ultimele ore alături de echipa noastră medicală. Cred că se simte mult mai bine, dar pentru meciul cu România este fără îndoială, incert”, a explicat şi selecţionerul Danny Hay.

Echipa probabilă a României: Aioani – Paşcanu, Ghiţă, Chindriş, Boboc – Dulca, Marin – V. Gheorghe, Ciobanu, Sefer – Ganea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri