Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

LIVE VIDEO ǀ A început Transylvania Open! Toată acţiunea se vede pe Look Sport şi PrimaPlay. Ana Bogdan o învinge pe Ivana Jorovic

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20441942/13/bogdan.jpg

Prima zi de Transylvania Open a adus mai multe românce pe teren, care s-au luptat pentru calificarea în turul II. Câştig de cauză a avut doar Ana Bogdan, care a trecut de Ivana Jorovic. În runda următoare ar putea da peste Emma Răducanu, dacă campiona de la US Open va câştiga marţi, în faţa Polonei Hercog.

Din păcate, Alexandru Ignatik (fosta Cadanţu) şi Andreea Prisăcaru au părăsit competiţia, dar au făcut o figură foarte frumoasă pe hard-ul din Cluj-Napoca.


UPDATE 6: Meci Ana Bogdan! Sportiva noastră începe lansat setul al doilea, în care a avut un moment de cădere, ce i-a permis sârboaicei să revină, insuficient însă pentru a mai schimba soarta partidei. Jorovic face o dublă greşeală şi cedează cu 6-4.

Ana Bogdan revine de la 1-3 şi duce primul set în tie-break, acolo unde se impune cu un sec 7-1.

UPDATE 5: Tsurenko joacă mult mai solid decât în primul set şi se impune cu 6-2. Sportiva din calificări se califică în turul II.

Lesia Tsurenko îşi adjudecă primul set al confrutării cu Andreea Prisăcaru, scor 7-5. A fost un act marcat de numeroase servicii pierdute de fiecare jucătoare, în cele din urmă sportiva din Ucraina a fost cea care a avut câştig de cauză.

UPDATE 4: Alexandra Ignatik este eliminată dramatic, după un meci maraton de 2 ore şi 52 de minute. Jucătoarea noastră a condus cu scorul de 4-2 în decisiv, dar a fost întoarsă de Friedsam, care după ce a câştigat mingea de meci a urlat de fericire.

Germanca revine şi se impune în setul secund, cu scorul de 6-4.

Alexandra Ignatik se impune în primul set al partidei cu Anna-Lena Friedsman, cu scorul de 7-5. Actul a stat sub semnul echilibrului, jucătoare noastră având mai multă luciditate în execuţii pe final.

UPDATE 3: Încă o surpriză pe tabloul de simplu. Mona Barthel (202 WTA) se impune în minim de seturi în faţa Annei Bondar (133 WTA), cu scorul de 6-3, 7-5.

UPDATE 2: Prima mare surpriză la Transylvania Open! Anastasia Gasanova, venitră din calificări a reuşit să o elimine pe favorita numărul 4, Jil Teichmann, la capătul unui meci maraton, care a durat 2 ore şi 9 minute.

Elveţianca a reuşit să câştige primul set, cu 6-4, dar adversara a avut o revenire de senzaţie şi i-a administrat un sec 6-0, pentru ca în decisiv să se impună la mare luptă, cu 7-5.

UPDATE 1: Prima sportivă care se impune în turul I este Anhelina Kalinina (59 WTA şi favorită 8 la Cluj). Jucătoarea din Ucraina a trecut cu un categoric 6-1, 6-1 de Lesley Pattinama Kerkhove (152 WTA), sportivă ce a venit din calificări. Confruntare de pe hard-ul din Transilvania a durat doar o oră şi 4 minute.

-------------------------------

Ignatik o întâlneşte pe germana Anna-Lena Friedsam, locul 137 WTA, în al doilea meci al zilei de pe terenul principal, după o partidă de simplu, care începe la ora 12.00.

După această întâlnire, Prisăcariu va juca împotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, locul 127 WTA, venită din calificări.

În al patrulea meci al zilei de pe terenul principal se vor întâlni Ana Bogdan şi Ivana Jorovici din Serbia, locul 417 WTA.

Pe terenul al doilea vor evolua două echipe cu românce la dublu. Astfel, Jaqueline Cristian şi belgianca Alison Van Uytvanck vor da piept cu perechea Aleksandra Krunici/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie numărul 2. Această partidă este a patra de pe terenul 2, după două meciuri de simplu şi altul de dublu. Şi pe acest teren jocurile încep la ora 12.00.

După partida de mai sus, urmează meciul Ilinca Amariei/Briana Szabo - Natela Dzalamidze/Kaja Juvan (Rusia/Slovenia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele