Ultima oră
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

VIDEO | Poli Iaşi - Universitatea Craiova 0-3. Oltenii se revigorează, în faţa unui adversar în mare suferinţă

Superliga Publicat pe 2 feb 2021
mail-share icon Email
Universitatea Craiova sparge seceta de victorii, pe terenul celor de la Poli Iaşi, formaţie în mare suferinţă, care a practicat un joc extrem de modest şi a părut incapabilă să opună rezistenţă. Deşi în prima repriză a fost un adevărat asediu, continuat şi în câteva segmene în actul secund, scorul final a fost doar 3-0.

Primele 20 de minute nu au adus ocazii mare, dar totul s-a rupt atunci când moldovenii l-au pierdut pe Brănescu, care a acuzat dureri musculare, fiind nevoie de intrarea tânărului Janos Brânză, un portar fără experienţă, care din păcate nu a putut opune rezistenţă la golurile lui: Ivan (27), Nistor (36) şi Cîmpanu (57).

După acest succes, Universitatea Craiova marchează 40 de puncte şi se apropie la 4 de CFR, ocupanta locului secund şi la 5 de liderul FCSB. În schimb, la Iaşi se anunţă vremuri grele, echipa este pe ultimul loc şi aşteaptă instalarea lui Andrei Cristea pe banca tehnică.


Poli Iaşi - Universitatea Craiova 0-3 (Ivan 27', Nistor 36', Cîmpanu 57')

 
Minutul 90+1: Bărbuţ şutează din unghi, dar execuţia trece mult pe lângă poartă. Mamut şi-a certat coechipierul pentru că nu i-a pasat.
 
Minutul 76: Iaşiul dă semne de viaţă. Zaharia pătrunde şi trage din lateral în braţele lui Pigliacelli, care a şomat în această partidă.
 
Minutul 60: Vătăjelu trage prin surprindere de la 25 de metri, şutul se duce spre centrul porţii, dar execuţia ia efect şi se scurge peste poarta lui Brânză, care părea speriat de fază.
 
Minutul 57: GOL Craiova! Cîmpanu este la prima reuşită în tricoul oltenilor, după o fază foarte frumoasă. Pasa decisivă a venit de la Baiaram
 
.
 
Minutul 49: Cîmpanu are o şansă bună de a marca, însă şutează pe lângă poartă.
 
Minutul 45: Bancu pătrunde fără probleme prin defensiva adversă şi scoate la Ivan, care trage în plasa laterală.
 
Minutul 44: Ivan şutează năpraznic de la marginea careului, dar minge trece destul de mult peste poartă.
 
 
Minutul 36: GOL Craiova! Dan Nistor primeşte o pasă în careu şi finalizează din cădere. Este primul gol în acest sezon pentru mijlocaş.
 
 
Minutul 30: Ocazie uriaşă pentru Craiova. Cîmpanu trage în forţă, Brânză respinge în faţă, mingea ajunge la Vătăjelu care ratează cu poarta aproape goală.
 
 
Minutul 27: GOL Craiova! Bancu preia un balon în banda stângă. Căpitanul Craiovei trimite pe jos, iar Andrei Ivan profită de o breşă în defensiva adversă şi marchează al doilea gol în trei etape.
 
 
Minutul 24: Dezastru pentru Poli Iaşi! Laurenţiu Brănescu acuză probleme musculare şi este schimbat cu Janos Brânză.
 
Minutul 22: Cea mai mare ocazie a întâlnirii! Cîmpanu scapă singur cu Brănescu, care îl blochează, mingea ajunge la Baiaram, care are aproape toată poarta goală, defensiva moldovenilor blochează în ultimul moment.
 
Minutul 21: Andrei Ivan trimite cu capul, dar execuţia este slabă şi pe direcţia lui Brănescu.
 
Minutul 20: Craiova domină din punct de vedere ofensiv, dar nu reuşeşte să creeze mare pericol, în schimb Iaşiul trece foarte rar de mijlocul terenului şi pare lipsită de forţă în atac.
 
Minutul 3: Craiova începe ofensiv. Cicâldău are şansa de a deschide scorul, dar şutul său este blocat de Ştefan Cană, care a intervenit salvator în ultimul moment.
 
Minutul 1: A început partida din Copou!
 
 
Echipele de start:
 
Poli Iaşi: Brănescu - Buşu, Baxevanos, Popa, Cană - Vanzo, Passaglia, Mihalache - Popadiuc, Zajmovic, Onea.
Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa, Constantin, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Baiaram, Ivan, Cîmpanu
-----------------------------------------------
 
Poli Iaşi - Craiova, meciul care deschide etapa a 21-a în Casa Liga 1 2020/2021 se joacă marţi, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport. Va fi un duel atipic, între doi antrenori interimari: Adrian Kerezsy, respectiv Dragoş Bon.
 
La primul meci după demiterea lui Corneliu Papură, secundul Dragoş Bon se confruntă cu o problemă în ceea ce priveşte jucătorii care trebuie să respecte regula Under 21. Vlădoiu şi Screciu sunt accidentaţi, motiv pentru care, cel mai probabil, jucătorul eligibil pentru regulă va fi fundaşu dreapta Ionuţ Mitran.
 
De cealaltă parte, Poli se regenerează după plecarea lui Daniel Pancu, dar Andrei Cristea, numit antrenor principal la 36 de ani, nu-şi va putea conduce echipa, din cauza infectării cu COVID-19. Astfel, lantera roşie va fi condusă de Adrian Kerezsy.
 
Cu o victorie azi, Craiova se apropie la patru puncte de CFR şi la cinci de CFR Cluj, în timp ce moldovenii au o nouă şansă de a scăpa de ultimul loc, un succes ducându-i peste Hermannstadt şi FC Voluntari.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele