Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Show în Gruia! CFR Cluj - FC ”U” Craiova 3-2. Marius Şumudică obţine o victorie de moral în faţa trupei lui Adi Mutu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2021
mail-share icon Email

Campioana CFR Cluj a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii I, după ce a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa FC ”U” Craiova.

Ardelenii au început partida perfect şi conduceau cu 2-0, după primele 11 minute. Trupa lui Adrian Mutu a revenit şi a restabilit egalitatea până la pauză spre disperarea lui Marius Şumudică.

CFR a revenit motivată de la vestiare şi a lovit decisiv pe final, prin Claudiu Petrila.

-------------------

CFR Cluj - FC ”U” Craiova 3-2 (Deac 10, Tahiri 11, Petrila 75 / Bauza 22, Baeten 33 )

Echipele de start:

  • CFR CLUJ: Arlauskis - Susic, Ciobotariu, Graovac, Latovlevici - Deac, Hoban, Tahiri - Petrila, Omrani, Chipciu
  • REZERVE: Bălgrădean, Camora, Manea, Cestor, Rodriguez, Păun, Costache, Gîdea, Debeljuh
  •  
  • FCU CRAIOVA: Gremsl - Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert - Asamoah, D. Albu, R. Baeten - R. Răducanu, C. Bălan, Bauza
  • REZERVE: R. Popa, Paramatti, Zanfir, V. Achim. V. Pop, Miuţescu, Raicea, Blidar, Da Costa Oliveira

 

Minutul 75: GOL CFR! Păun porneşte o acţiune în banda stângă şi trimite la Omrani. Francezul pătrunde în careu şi îl găseşte liber pe Petrila, care a scăpat foarte uşor din marcajul lui Baeten. Fotbalistul revenit în această vară în lotul campioanei înscrie cu aproape toată poarta goală.

Minutul 69: Gremsl este aproape să comită o gafă antologică, după o pază care l-a luat prin surprindere venită de la Diallo. Omrani nu a reuşit însă să profite.

Minutul 62: CFR cere penalty la un duel între Camora şi Negru. La reluare s-a văzut că fotbalistul campioanei avea prim planul.

Minutul 47: Ciobotariu trimite cu capul din apropierea careului mic, dar protarul celor de la FC ”U” respinge cu un reflex de senzaţie, balonul ajunge la Hoban care reia puţin pe lângă poartă.

Minutul 46: Susic îl pune la grea încercare pe Gremsl cu o execuţie de la mare distanţă.

Minutul 40: Petrila şutează aproape de vinclu din întoarcere, dar execuţia acestuia trace puţin peste.

Minutul 33: GOL FC ”U” Craiova! Baeten scapă din marcajul lui Tahiri şi înscrie cu o lovitură de cap ce a prins pământul, după un corner executat de Albu.

Minutul 21: GOL FC ”U” Craiova! Formţia lui Adi Mutu înscrie prin Bauza la singura fază ofensivă construită consistent de până acum. Atacantul oltenilor înscrie cu un volei din interiorul careului, deviat nefericit de Denis Ciobotariu.

Minutul 11: GOL CFR! Campioana marchează la faza următoare, prin Tahiri, aflat la primul gol în tricoul celor de la CFR. Chipciu scapă singur cu Gresml şi încearcă o ”scăriţă”, portarul oltenilor respinge, dar marocanul este pe fază şi trimite în poartă.

Minutul 10: GOL CFR! Ciprian Deac profită de o eroare a celor de la Craiova. Mijlocaşul preia şi trage din întoarcere printre picioarele unui adversar. Portarul Gremsl a văzut târziu balonul şi nu a apucat să respingă.

Minutul 9: Omrani trage cu efect de la 15 metri. Balonul se duce puţin pe lângă buturile oltenilor.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------------

Ardelenii au deja trei partide oficiale însă jocul sub bagheta lui Marius Şumudică nu este cel scontat. Cei de la CFR au pierdut Supercupa în faţa Universităţii Craiova, iar în Champions League s-au calificat în prelungiri, în dauna modestei formaţii bosniece Borac Banja Luka. Principala problemă pe care noul antrenor trebuie să o rezolve este cea a apărării, care a gafat în momente cheie.

Pe de altă parte, oltenii pleacă la drum cu Adi Mutu, fostul selecţioner al naţionalei de tineret, care a primit din partea conducerii numeroase transferuri interesante. Ultimul venit este Vlad Achim de la Dinamo, care va aduce cel mai probabil un plus consistent în linia mediană a celor de la FC ”U”.

Echipele probabile:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Graovac, Camora – Rodriguez, Sigurjonsson – Chipciu, Deac, Petrila – Debeljuh.

FC ”U” Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Machado, Huyghebaert – Pop, Asamoah, Albu – Baeten, Balan, Bauza.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele