Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Le prieşte Cupa. Dunărea Călăraşi - Dinamo 1-3. Formaţia din Liga 2 a început partida excelent, dar ”câinii” şi-au arătat superioritatea

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20043916/1/din-dun.jpg


 

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României, după un succes pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi, cu scorul de 3-1. Partida a fost în direct pe Look Sport+.

Formaţia din Liga 2 a început foarte bine partida şi a avut trei ocazii mari în primele 15 minute, dar ”câinii” au revenit prin două reuşite superbe semnate de Paul Anton, care a fost de departe jucătorul partidei. În actul secund, Bejan şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în timp ce Dunărea a înscris golul de onoare prin Fotescu, care a punctat direct din lovitură liberă, după o gravă eroare a lui Eşanu.

-----------------------------------

Dunărea Cărăraşi - Dinamo 1-3 (Fotescu 67 / Anton 32, 44, Bejan 62) în direct pe Look Sport+

  • Dunărea Călăraşi: Krell - Rus, Crişan, Lopez, Sîrbu - Puşcaş - Tudoran, Cârstocea, Sava, Ciucur - Kanda
  • Dinamo: Eşanu - Sorescu, Grigore, Puljic, Filip - Răuţă, Anton, Achim, Fabbrini - Morsay - Gueye

Minutul 90+2. Gueye are şansa de a marca, dar şutul său a fost respins în corner.

Minutul 90+1: Cei de la Călăraşi cer penalty, după un contact între Sorescu şi Lopez, dar arbitrul Găman nu dictează nimic.

Minutul 80: Ocazie mare Dinamo! Cei de la Călăraşi nu reuşesc să respingă din careu, mingea ajunge întâmplător la Gueye, care trage în portar, din câţiva metri.

Minutul 78: Noul intrat Giani Creţu trage puternic, din marginea careului, dar pe centrul porţii.

Minutul 75: Anton pătrunde în careu, după ce depăşeşte fără probleme un adversar. Îi pasează lui Gueye, care este lent şi nu reuşeşte să finalizeze.

Minutul 67: GOL Dunărea Călăraşi! Fotescu execută o lovitură liberă din banda dreaptă. Eşanu ies complet aiurea, iar balonul se duce în poartă, fără să fie deviat.

Minutul 62: GOL Dinamo! După un corner, portarul celro de la Călăraşi respinge în faţă, nou intratul Beja este pe fază şi trimite în poartă.

Minutul 55: Sorescu centrează la colţul lung, Fabbrini reia dintr-o poziţie ideală, dar se încurcă în minte, iar fundaşii Dunării resping.

Minutul 50: Cei de la Dinamo continuă să fie ofensivi. Sorescu trimite cu latul peste poartă, din interiorul careului.

Minutul 47: Ocazie bună a celor de la Dinamo. Sorescu trimite o centrare şutată, dar Steliano Filip reia peste poartă.

Minutul 44: GOL Dinamo! Steliano Filip centrează perfect de pe stângă. Paul Anton trage cu pământul din volei, iar portarul Krell este depăşit de fază, fiind fără reacţie.

Minutul 32: GOL Dinamo! Fabbrini îi pasează lui Paul Anton, care trage excelent de la 30 de metri, pe sub braţuţ lui Krell, care a observat cu întârziere mingea.

Minutul 29: Acţiune colectivă a celor de la Călăraşi, dar Tudoran trimite mult pe lângă poartă.

Minutul 18: Tudoran scapă din marcajul lui Filip, dar trage foarte moale, din interiorul careului.

Minutul 9: O nouă şansă a divizionarei secunde. Cârstocea trage în forţă de la marginea careului, mingea fiind respinsă cu greu în corner de către Eşanu.

Minutul 8: Încă o şansă mare ratată de Dunărea. Sorin Sava şutează cu şiretul de la distanţă, portarul Eşanu este la post şi respinge în corner.

Minutul 7: Eroare mare a lui Ante Puljic. Fundaşul lui Dinamo nu este atent şi trimite la întâmplare, iar Kanda îi ”suflă” mingea şi scapă singur cu Eşanu, care reuşeşte să blocheze.

Minutul 2: Paul Anton centrează periculos, din banda dreaptă, dar Ricardo Grigore trimite peste poartă.

Minutul 1: A început partida de la Călăraşi!

-------------------------------------------

Dinamo încearcă să spele ruşinea unui sezon complet ratat în Casa Liga 1, cu o calificare în semifinalele Cupei României. Adversar va fi Dunărea Călăraşi, o formaţie din Liga 2, cu ambiţii de promovare prima ligă din toamnă, ce în prezent se află pe locul patru în campionat.

”Câinii” vin cu moralul zdruncinat, după ce vineri, au suferit cel mai dur eşec de pe teren propriu, din ultimii 35 de ani, 0-5, contra celor de la Viitorul Constanţa.

Cele două formaţi s-au întâlnit de patru ori în primul eşalon, fiecare a câştigat câte o dispută, iar alte două s-au terminat la egalitate.

Problemă bizară la ”câini”

Doi jucători de la Dinamo, Geani Creţu (21 ani) şi Andreas Mihaiu (22 ani), au fost trimişi la echipa a doua de către antrenorul Ionel Gane, din cauza unei glume macabre la adresa lui Gevaro Nepomuceno. Mario Nicolae, managerul sportiv al ‘roş-albilor’, a declarat că acest conflict a fost aplanat, iar jucătorii au fost reprimiţi la antrenamentele primei echipe.

De la ce a pornit totul? Creţu şi Mihaiu au lipit o cruce pe uşa camerei lui Nepomuceno, de la hotelul Phoenicia. Mai mult, au scris „RIP”, abrevierea de la „Rest in peace” („Odihneşte-te în pace”).

Tehnicianul celor de la Călăraşi forţează surpriza

Cristi Pustai a prefaţat partida şi a punctat faptul că elevii săi trebuie să se refacă rapid, după o deplasare de 12 ore.

”Acum ne ocupăm şi de meciul cu Dinamo, care este un bonus pentru noi la acest început de an. Am făcut 12 ore pe drum, cu autocarul. Avem nevoie de recuperare pentru a aborda cu încredere meciul din Cupă unde avem şansele noastre. Ne aşteaptă, în continuare, şi alte câteva finale în campionat. Vrem să ne asigurăm prezenţa în play-off. Este un program extrem de dificil, dar interesant pe de altă parte”, a declarat Cristian Pustai, la Metropola TV.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele