Ultima oră
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League
Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma Evan Ndicka va relua antrenamentele cu AS Roma
Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord Continuă războiul dintre CSA Steaua şi FCSB! Ce s-a întâmplat cu pagina Peluzei Nord
La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin La doar doi ani de la înfiinţare, CSM Constanţa câştigă titlul naţional la baschet feminin
VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren VIDEO | Abdallah, intrare horror la Benzar. Jucătorul celor de la Botoşani a fost scos cu ambulanţa de pe teren
”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată ”Din păcate ne afectează”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu ultima clasată

LIVE VIDEO | Farul - Dinamo 3-0! Dublă pentru Jefte Betancor, care a înscris golul campionatului. Ciobanu a lovit bara din corner

Superliga Publicat pe 20 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20367811/16/rps-8903.jpg

Formaţia Farul Constanţa a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, în etapa a VI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Jefte Betancourt '12, '53 şi George Ganea '57.

1-0: Jefte a deschis scorul din centrarea lui De Nooijer

2-0: Jefte a marcat din nou, cu un şut de la 60 de metri, profitând de faptul că Eşanu s-a împiedicat pe linia porţii

3-0: Ganea a dus scorul la 3-0, după o greşeală al lui Amzar

Farul: Aioani - Mladen, Larie, V. Ghiţă, De Nooijer (Dussaut '56)- Artean, A. Ciobanu (N. Popescu '72), Pires (Purece '56) - Ganea (Sali '64), Betancor (Petre '64), Pitu. Antrenor: Cătălin Anghel

Dinamo:  Eşanu - Amzar, Giafer, Grigore, Amzar -  Creţu, Răuţă (Borcea '82), Filip - Bani (Mihaiu '46),  Moldoveanu (Măgureanu '86), Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti

Cartonaşe galbene: De Nooijer '45+1 / Filip '65, Grigore '82

Arbitri: George Cătălin Găman – George Florin Neacşu, Adrian Popescu – Sebastian Colţescu

Observatori: Marian Salomir, Cătălin Cursaru

Farul - Dinamo 3-0 (Jefte 12, 53, Ganea 57), live pe Look Sport+, ACUM. Echipele de start:

  • Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiţă, de Nooijer – Artean, Romario, Ciobanu – Ganea, Jefte, Pitu
  • Rezerve: Chitu, Dobrosavlevici, Dussaut, Grameni, Petre, Popescu, Purece, Sali, Tordai (P)
  • Antrenor: Gheorghe Hagi
  •  
  • Dinamo: Eşanu – Creţu, Giafer, Grigore, Amzar – Răuţă, Ehmann, Filip – Bani, Moldoveanu, Sorescu
  • Rezerve: Borcea, Borduşanu, Fara (P), Florescu, Măgureanu, Mihaiu, Penescu, Stan, Tone
  • Antrenor: Dario Bonetti

Min. 90 + 4: Fluier final! Farul învinge Dinamo cu 3-0.

Min. 62: Andrei Ciobanu loveşte bara din corner, cu o execuţie absolut fenomenală. Fotbalistul Farului a fost extrem de aproape de a repeta golul cu Honduras de la Jocurile Olimpice. 

Min. 57: GOL Farul! Ganea îl învinge pe Eşanu cu un şut puternic la colţul scurt. Tânărul portar al lui Dinamo pare să fi căzut psihic după gafa din minutul 53. Farul conduce Dinamo cu 3-0!

Min. 53: GOL Farul! Jefte Betancor trage din apropierea mijlocului terenului, din jumătatea de teren a Farului, şi îl prinde pe picior greşit pe Eşanu, care se împiedică. Farul conduce cu 2-0!

Min. 51: Ganea scapă şi el neavertizat la un fault dur din spate.

Min. 48: George Găman îl iartă pe de Nooijer de al doilea cartonaş galben şi acordă doar lovitură liberă pentru Dinamo.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 1-1!

Min. 45 + 2: de Nooijer vede primul cartonaş galben al meciului pentru un fault la Steliano Filip.

Min. 42: Ocazie pentru Farul! Jefte îi driblează pe Glafer şi Grigore, dar execuţia sa este imprecisă, fiind uşor dezechilibrat.

Min. 38: Pitu trage de la distanţă pe lângă poarta lui Eşanu.

Min. 27: Şansă pentru Farul! Andrei Ciobanu recuperează balonul, dar şutul său se duce pe lângă poarta apărată de Eşanu.

Min. 24: Şansă pentru Dinamo cu Deian Sorescu în prim-plan!

Min. 19: Ocazie pentru Dinamo! Steliano Filip şutează puternic de la distanţă, însă Aioani prinde fără emoţii.

Min. 16: Bară Farul! Andrei Ciobanu îl găseşte cu o pasă pe Jefte Betancor, care trimite balonul în bară singur cu Eşanu.

Min. 15: Posibil penalty pentru Farul!

Min. 12: GOL Farul! de Nooijer centrează în careu, Jefte Betancor se demarcă în centrul careului, preia impecabil balonul şi pivotează în mijlocul apărării dinamoviste. Decarul Farului îl învinge pe Eşanu cu o execuţie plasată suficient pentru a deschide scorul.

Min. 9: O nouă ocazie pentru Farul! De data aceasta, de Nooijer centrează de pe partea stângă a atacului constănţenilor, iar Ganea reia la colţul lung cu capul, însă lovitura sa se duce paralel cu poarta.

Min. 6: Ocazie mare pentru Farul! Jefte îi pune pe cap mingea lui Ganea din corner. Eşanu iese eronat, însă lovitura lui Ganea se duce pe lângă poartă, iar Dinamo scapă cu faţa curată.

Min. 4: Steliano Filip încearcă un şut de la jumătatea terenului ca să îl surprindă pe Aioani, însă execuţia sa nu este deloc precisă.

Min. 1: A început meciul!


Farul - Dinamo, al doilea meci al zilei de vineri din Casa Liga 1, se joacă de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+ şi live video pe www.looksport.ro. Toate reacţiile şi analizele după meciul de la Ovidiu sunt la Fotbal Look, înainte şi după cele 90 de minute.

Învinsă de CFR Cluj etapa trecută, 1-0, după un meci solid, în care defensiva a cedat doar ca urmare a unei gafe a portarului Aioani, care i-a permis lui Debeljuh să marcheze golul victoriei, Farul vrea să-şi recupereze cele trei puncte în faţa propriilor fani. Echipa de la Malul Mării pleacă din postura de favorită, în principal datorită jocului bun arătat pe plan defensiv în primele cinci etape, în care a încasat un singur gol. Farul are opt puncte din 15 posibile şi golaveraj 3-1, fiind echipa în meciurile căreia s-a marcat cel mai puţin.

De cealaltă parte, Dinamo a lăsat în spate startul reuşit, cu două victorii în primele trei etape, iar înfrângerile cu CS Mioveni şi Chindia Târgovişte, ambele cu 0-1, readuc semneel de întrebare în cazul echipei din Ştefan cel Mare. Bonetti va merge în continuare pe mâna tinerilor, urmând ca Steliano Filip, Sorescu şi Răuţă să fie, din nou, singurii fotbalişti experimentaţi din lot. Cu şase puncte şi golaveraj 6-6, Dinamo e pe locul al optulea în Casa Liga 1, la egalitate cu FC Voluntari, CS Mioveni şi U Craiova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele