Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Spre play-off! UTA bate Gaz Metan la Mediaş, 2-1, şi se apropie de Academica Clinceni. Gafa lui Buzbuchi a fost decisivă

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20008873/1/gaz-uta.jpg


UTA a câştigat un meci crucial pentru şansele la play-off, 2-1 la Mediaş cu Gaz Metan, şi s-a apropiat la doar două puncte de locul al şaselea ocupat de Academica Clinceni.

Arădenii au început meciul de la 1-0, după ce Liviu Antal a deschis scorul după ceva mai mult de 40 de secunde. Au urmat alte ratări mari ale lui Adrian Petre, iar meciul putea fi întors pe final. În minutul 76, Yuri a egalat, cu capul, din centrarea lui Chamed, dar gazdele au rezistat doar cinci minute. Asta pentru că Buzbuchi a comis o gafă mare, iar Hora a putut marca, din apropiere, pentru 2-1.
 
A treia cea mai bună echipă în deplasare în acest sezon, după CFR şi Craiova, UTA ajunge la cinci meciuri la rând fără înfrângere şi adună 33 de puncte, suficient pentru a pune presiune pe Academica Clinceni. Gazul rămâne fără şanse la play-off, cu 28 de puncte, pe locul al 12-lea.

Gaz Metan - UTA Arad 1-2 (Yuri 76 / Antal 1, Hora 81), live pe Look Sport

  • GAZ METAN: Buzbuchi - De Moura, Baco, Matias, Velisar - Alceus, Da Silva - Chamed, Deaconu, Valente - Niţu
  • REZERVE: Pleşca, Butean, Trif, Larie, Horşia, Oliveira, Morar, Sambu, Sarr
     
  • UTA ARAD: Balauru - Peteleu, Melinte, F. Ilie, Shliakov - Antal, Vorobjovas, Isac, Rusu - A. Petre, Figueira
  • REZERVE: Mociu, Tomozei, Tescan, Voinea, C. Rus, Buhăcianu, I. Hora, Miculescu, N. Roşu
Minutul 83: Mare ocazie a gazdelor. Yuri trece pe lângă dublă!



Minutul 81: GOL UTA! Buzbuchi comite o greşeală mare, Bucăcianu trage în Hora, acesta are noroc, preia şi apoi marchează cu un şut puternic din câţiva metri.




Minutul 76: GOL GAZ METAN! Chamed centrează perfect, Yuri se desprinde din marcaj şi egalează cu capul, din apropiere.



Minutul 72: Ocazie a Gazului. Defensiva oaspe'ilor e prinsă pe picior greşit, Ricardo Valente rămâme într-o poziţie foarte bună, dar şutează dezamăgitor.



Minutul 38: Primul moment ofensiv al Gazului. Alceus reia spectaculos, dar ineficient.



Minutul 21: Petre scapă din nou pe dreapta, trage la colţul scurt, însă Buzbuchi îi refuză şi de această dată golul.

Minutul 18: Roger pasează la Petre, vârful trage din apropiere, dar Buzbuchi respinge.


Minutul 13: Ocazie UTA! Isac loveşte bara din centrarea lui Şliakov, apoi Rusu trimite peste.


Minutul 8: Petre intră în careu, îl driblează pe Baco şi cade, dar nu-l păcăleşte pe arbitrul Horia Mladinovici, care nu arată punctul cu var.


Minutul 1: GOL UTA! Liviu Antal profită de o greşeală în centrul defensivei gazdelor şi îl învinge pe Buzbuchi, ieşit din poartă.


Arădenii au mare nevoie de victorie, pentru a mai spera la un loc de play-off. Formaţia lui Laszlo Balint ocupă în prezent locul 8, cu 30 de puncte, la cinci lungimi de ocupanta locului 6, Academica Clinceni.

Medieşenii sunt pe locul 11 şi vin după două eşecuri consecutive la limită în campionat, coroborate cu eliminarea din Cupă, în faţa celor de la Universitatea Cluj.

Gaz Metan îl poate pierde pe Yuri Matias

Edi Iordănescu şi oamenii din conducerea celor de la CFR Cluj încearcă să pregătească din timp înlocuirea lui Paulo Vinicius, brazilianul de 36 de ani care la final de 2021 îşi încheie contractul cu gruparea din Gruia. Conform ProSport, campioana a făcut deja o ofertă pentru Yuri Matias (26 de ani), fundaş central brazilian care a impresionat în acest sezon sub tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele