Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

LIVE VIDEO ǀ Inter e supercampioana Italiei după 2-1 cu Juventus! Alexis Sanchez a dat lovitura în minutul 120+1

Serie A Publicat pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20546791/3/npp.jpg

Internazionale Milano a câştigat Supercupa Italiei 2022! În direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro, echipa lui Simone Inzaghi a învins Juventus, 2-1, după un gol marcat de Alexis Sanchez în minutul 120+1.
 
Început mai bine de către Inter, care a ratat prin De Vrij şi Lautaro, meciul s-a deblocat în minutul 25, când Morata a centrat perfect pentru McKennie, iar americanul a deschis scorul cu o lovitură de cap. A fost 1-1 în minutul 35, când De Scigli l-a faultat în careu pe Perisic, iar Lautaro Martinez a transformat penalty-ul.
 
Repriza a doua a stat sub semnul ocaziei mari ratate de Dumfries (59), care a lovit transversala, apoi fotbalul practicat a adus aminte de jocul tacticizat din secolul trecut. Scorul a rămas 1-1 până în minutul 120+1, când Alexis Sanchez a profitat de greşeala lui Alex Sandro şi, ajutat de Darmian, i-a adus lui Simone Inzaghi primul trofeu ca antrenor al lui Inter!

Inter - Juventus 2-1 (L. Martinez pen. 35, Alexis Sanchez 120+1 / McKennie 25), live pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro 

  • Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries (Darmian 89), Barella (Vidal 89), Brozovic, Calhanoglu, Perisic (Dimarco 100) - Lautaro (Alexis Sanchez 75), Dzeko (Correa 75)
  • Antrenor: Simone Inzaghi
  •  
  • Juventus: Perin - De Sciglio, Rugani, Chiellini, Alex Sandro - McKennie, Locatelli (Betancur 91), Rabiot, Bernardeschi (Arthur 79) - Kulusevski (Dybala 74) - Morata 
  • Antrenor: Massimiliano Allegri
Minutul 120+1: GOOOOOOL INTER! Dimarco centrează, Alex Sandro greşeşte în momentul în care încearcă să-i paseze cu pieptul lui Chiellini, apoi Darmian interceptează şi duce mingea la Alexis Sanchez. Fostul jucător de la Arsenal şi Barcelona nu ratează şi Supercupa Italiei merge în cabinetul lui Internazionale Milano!



Minutul 105+1: Final în prima repriză de prelungiri, iar tabela rămâne blocată la 1-1.

Minutul 96: La o fază la care Chiellini şi Skriniar dau lupte grele, Alexis Sanchez ajunge liber la o centrare din corner, însă reia pe lângă.



Minutul 90+4: După o repriză a doua echilibrată şi fără mari ocazii de gol, câştigătoarea Supercupei se va decide fie în prelungiri, fie la penalty-uri.

Minutul 75: Echilibrul e greu de rupt, aşa că Inzaghi şi Allegri apelează la schimbări. Alexis Sanchez şi Joaquin Correa îi schimbă pe Martinez şi Dzeko, iar Kulusevski îi lasă locul lui Dybala.

Minutul 59: BARĂ INTER! Servit excelent de Calhanoglu, Dumfries reia bine cu capul, dar Perin are un reflex bun şi respinge mingea în bară.



Minutul 48: Bernardeschi are prima ocazie a reprizei a doua. Mijlocaşul lui Juve are o execuţie interesantă cu stângul, din prima, Handanovic e bătut, însă mingea ocoleşte bara din stânga.



Minutul 35: GOL INTER! Dzeko ajunge primul la o minge după care alerga şi De Sciglio, caută şi găseşte contactol, arbitrul Doveri arată penalty, iar Lautaro Martinez transformă ca la carte!



Minutul 25: GOL JUVENTUS! Morata negociază foarte bine faza în banda stângă, centrează în careu, unde Weston McKennie apare între fundaşii centrali adverşi şi reia perfect cu capul!



Minutul 8: Al doilea moment periculos al Interului. Perisic aruncă mingea la Barella, italianul preia lung şi duce mingea la Lautaro Martinez, care ratează execuţia.

 
Minutul 6: De Vrij apare bine la centrarea lui Calhanoglu, reia cu capul, dar mingea trimisă de el nu e interceptată de Lautaro Martinez şi se duce pe lângă poartă.



22:00: Start joc la Milano!


Inter stă mai bine la capitolul absenţe, întrucât are numai doi, din cauza infectărilor cu COVID-19. Înaintea partidei directe, Inter a câştigat derby-ul cu Lazio Roma, cu 2-1, în timp ce Juventus a trecut, după o partidă spectaculoasă, de AS Roma, cu 4-3, în deplasare.

În ultimul meci direct dintre cele două, din octombrie anul trecut, s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1, la Milano.

Juventus a rămas fără Federico Chiesa, accidentat

Internaţionalul italian al echipei Juventus Torino, Federico Chiesa, a suferit o ruptură de ligament încrucişat la genunchiul stâng şi va fi operat în curând, a anunţat clubul torinez.

"La meciul cu AS Roma, Federico Chiesa a suferit un traumatism la genunchiul stâng. Examinările efectuate luni dimineaţa au evidenţiat o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. El va fi operat în zilele următoare”, a anunţat Juventus într-un comunicat.

Momentul nefericit s-a produs după o jumătate de oră din meciul AS Roma - Juventus 3-4. Pasator decisiv la golul de 1-1 al lui Dybala, Chiesa s-a prăbuşit pe gazon fără să fi fost atacat de vreun adversar, apoi a părăsit terenul măcinat de durere şi a fost înlocuit cu suedezul Kulusevski.

Ca urmare a acestei operaţii, atacantul de 24 de ani ar putea să nu mai evolueze în acest sezon. El a revenit în 27 noiembrie, după ce suferire o ruptură la o coapsă.

Inter, mari probleme cu COVID-ul

Clubul Internazionale Milano, la care este legitimat Ionuţ Radu, a anunţat la finalul anului trecut, că trei dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv cu Coronavirus. Jucătorii infectaţi sunt Alex Cordaz, Edin Dzeko şi Martin Satriano.

Cei trei fotbalişti sunt în autoizolare la domiciliu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele