Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO | Goluri multe în Liga Campionilor! Real Madrid salvează un egal la Gladbach. Spectacol la Atalanta - Ajax şi Atletico - Salzburg! Rezultatele serii şi clasamentele

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

 

A fost o seară cu 23 de goluri în grupele Ligii Campionilor! Real Madrid a evitat in extremis o înfrângere în Germania, cu Borussia Monchengladbach, reuşind să egaleze în minutul 90+3. Cele mai multe reuşite au fost înregistrate în meciul Atletico Madrid - Salzburg, scor 3-2.


Rezultate înregistrate în meciurile de la ora 19:55: Lokomotiv Moscova - Bayern 1-2, Şahtior - Inter 0-0.

Deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen a ajuns la 13 victorii consecutive în Liga Campionilor


Grupa A:

Lokomotiv Moscova - Bayern Munchen 1-2 (Miranchuk 70' / Goretzka 13', Kimmich 79')

  • Lokomotiv: Guilherme - Zhivoglyadov, Corluka, Murilo, Rybus - Ignatjev, Kulikov, Anton Miranchuk – Krychowiak - Smolov, Ze Luis.
  • Bayern: Neuer - Pavard, Sule, Alaba, Hernandez - Kimmich, Tolisso, Goretzka - Muller, Lewandowski, Coman
Min. 90: Final de meci! Bayern câştigă cu emoţii la Moscova. Lokomotiv a ratat mai multe ocazii bune în ultimul sfert de oră.
Min. 79: GOL pentru Bayern! 1-2! A înscris Joshua Kimmich, care a preluat mingea cu stângul, apoi a şutat cu dreptul, din voleu, la colţul lung.
Min. 78: Două ocazii de gol într-un minut pentru gazde! Pe contraatac, Ze Luis, apoi Miranchuk au scăpat spre poarta lui Neuer, dar nu au reuşit să înscrie.
Min. 76: Dublă schimbare la Lokomotiv Moscova! Au ieşit Smolov şi Ignatjev, au intrat Zhemaletdinov şi Rybchinskiy.
Min. 70: GOL pentru Lokomotiv Moscova! 1-1! Anton Miranchuk a primit o pasă excelentă de la Ze Luis şi l-a învins pe Neuer.
Min. 69: Schimbare la Bayern! A ieşit Kingsley Coman, a intrat Douglas Costa.
Min. 65: Faza controversată! Arbitrul Istvan Kovacs a acordat penalty pentru Bayern, pentru un fault asupra lui Lewandowski. Sistemul VAR a anulat decizia, semnalizând un ofsaid la Coman, la o fază anterioară.
Min. 46: Dublă schimbare la Bayern! Au intrat Gnabry şi Martinez, au ieşit Muller şi Goretzka. Înlocuire şi la Lokomotiv: a ieşit Corluka, a intrat Rajkovic.
Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-1 la pauză.
Min. 14: GOL pentru Bayern Munchen! 0-1! Leon Goretzka apare perfect la finalizare şi trimite mingea cu capul, după centrarea lui Pavard.
Min. 1: A început meciul de la Moscova, arbitrat la centru de către românul Istvan Kovacs. Rezerve de lux pentru Bayern, precum Gnabry, Sane şi Diego Costa.
De ştiut despre meci:
  • Bayern Munchen se află în mijlocul celei mai lungi serii de invincibilitate în deplasare din propria istorie în Ligă: 13 partide la rând, ultimul insucces venind la Paris, 0-3 cu PSG, în septembrie 2017.
  • Bavarezii au câştigat toate cele nouă meciuri jucate sub comanda lui Hansi Flick în Ligă, marcând 34 de goluri. Cu o medie de 3.8 goluri marcate per/meci, l-au făcut pe Flick cel mai bun manager din istoria competiţiei la acest capitol.

Atletico Madrid - Salzburg 3-2 (Marcos Llorente 29', Joao Felix 52', 85' / Szoboszlai 40', M. Berisha 47')

  • Atletico: Oblak - Trippier, Savic, Felipe, Lodi - Correa, H. Herrera, Koke, Llorente - Felix, Suarez
  • Salzburg: Stankovic - Kristensen, Ramalho, Wober, Ulmer - Mwepu, Camara, Junuzovic, Szoboszlai - Berisha, Daka
Min. 85: GOL pentru Atletico! 3-2! A marcat din nou Joao Felix, care a profitat de o eroare în apărarea oaspeţilor.
Min. 53: GOL pentru Atletico! 2-2! A înscris Joao Felix, după o pasă excelentă a lui Correa. Mijlocaşul portughez a şutat din prima pe mijlocul porţii, pe jos.
Min. 47: GOL pentru Salzburg! 1-2! A înscris Mergim Berisha, cu un şut din careu.
Min. 40: GOL pentru Salzburg! 1-1! A înscris maghiarul Dominik Szoboszlai, care a scăpat singur cu portarul Oblak şi a trimis mingea pe mijlocul porţii.
Min. 29: GOL pentru Atletico Madrid! 1-0! A înscris Diego Llorente. Partida este arbitrată de către Ovidiu Haţegan.
De ştiut despre meci:
  • Simeone, aproape imbatabil pe propriul teren: Atleti are o singură înfrângere în ultimele 22 de meciuri jucate acasă, 1-2 cu Chelsea în septembrie 2017.
  • Învinsă în ultimele două meciuri de Ligă, cu Leipzig şi Bayern, Atletico trebuie să nu piardă pentru a evita prima serie de trei înfrângeri consecutivă din istorie.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19565341/33/grupa-a.jpg

Grupa B:

Şahtior Doneţk - Inter 0-0

  • Şahtior: Trubin - Dodo, Bondar, Khocholava, Korniienko - Maycon, Tete - Marlos, Marcos Antonio, Solomon - Dentinho
  • Inter: Handanovic - D'Ambrosio, De Vrij, Bastoni - Young, Vidal, Brozovic, Barella, Hakimi - Martinez, Lukaku
Min. 90: Final de meci la Kiev! Inter a dominat-o pe Şahtior, dar nu a reuşit să înscrie. Barella şi Lukaku au trimis mingea în bară.
Min. 79: Dublă înlocuire la Inter! Au ieşit Vidal şi D'Ambrosio, au intrat Eriksen şi Darmian.
Min. 72: Schimbare la Inter! A ieşit Lautaro Martinez, a intrat Perisic.
Min. 62: Schimbare la Şahtior! Matviienko a intrat în locul lui Khocholava.
Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 0-0 la pauză, deşi Inter a controlat jocul şi şi-a creat mai multe ocazii clare.
Min. 42: Ocazie imensă pentru Inter! Lukaku a executat în forţă o lovitură liberă, iar mingea a lovit bara transversală.
Min. 26: Inter domină meciul, raportul ocaziilor de gol fiind 8-1.
Min. 16: Ocazie mare pentru Inter! Şutul lui Lukaku a fost blocat de către portar, apoi Barella a reuşit un voleu de la marginea careului, iar mingea a atins bara transversală.
Min. 14: Dentinho s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Taison.
Min. 1: A început meciul! Sunt spectatori în tribunele arenei din Kiev.
De ştiut despre meci:
  • Milanezii nu au pierdut niciodată contra echipelor ucrainene în cele nouă meciuri directe în competiţiile europene. Au şase victorii şi trei egaluri, dar şi patru succese la rând.
  • Romelu Lukaku se află în mijlocul celei mai lungi serii de meciuri consecutive cu gol marcat în Europa pentru Inter, nouă, reuşind 11 goluri şi patru pase decisive în acest interval.

Borussia Monchengladbach - Real Madrid 2-2 (Thuram 33', 59' / Benzema 87', Casemiro 90+3')

  • Gladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Bensebaini - Kramer, Neuhaus, Hofmann - Stindl - Thuram, Plea
  • Real Madrid: Courtois - Lucas Vazquez, Varane, Sergio Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Vinicius Jr, Benzema, Asensio
Min. 90: GOL pentru Real Madrid! 2-2! A înscris Casemiro în al doilea minut de prelungiri.
Min. 87: GOL pentru Real Madrid! 2-1! A înscris Karim Benzema, din semi-foarfecă, după centrarea lui Casemiro.
Min. 74: Ocazie mare pentru Real Madrid! Intrat pe teren în minutul 70, Eden Hazard a şutat în plasa laterală dintr-o poziţie bună.
Min. 66: Ocazie mare pentru Gladbach! Stindl a primit mingea în careu, dar n-a reuşit să-l învingă pe Courtois.
Min. 58: GOL pentru Gladbach! 2-0! A marcat Marcus Thuram. Atacantul francez a reuşit o 'dublă' în Liga Campionilor.
Min. 33: GOL pentru Gladbach! 1-0! A înscris Marcus Thuram, după o combinaţie cu Alassane Plea. Reuşita a fost verificată de sistemul VAR pentru un posibil ofsaid, apoi a fost validată.
De ştiut despre meci:
  • În timp ce Real nu a pierdut niciunul dintre ultimele nouă meciuri contra echipelor din Germania, Gladbach are doar o victorie în ultimele 11 întrevederi cu formaţii iberice.
  • Venită după trei înfrângeri europene la rând, Real Madrid stabileşte, dacă pierde din nou, un record istoric nedorit: patru eşecuri consecutive pentru prima oară în istoria glorioasă a clubului.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19565341/34/grupa-b.jpg

Grupa C:

Marseille - Manchester City 0-3 (Ferran Torres 18', Gundogan 76', Sterling 81')

  • Marseille: Mandanda - Caleta-Car, Alvaro Gonzalez, Balerdi - Sakai, Kamara, Rongier, Amavi - Thauvin, Radonjic, Cuisance
  • Manchester City: Ederson - Walker, Ruben Dias, Laporte, Zinchenko - Rodri, Gundogan, Ferran Torres - De Bruyne, Sterling, Foden
Min. 81: GOL pentru Manchester City! 0-3! A înscris Raheem Sterling, din pasa lui De Bruyne.
Min. 76: GOL pentru Manchester City! 0-2! A înscris Ilkay Gundogan.
Min. 18: GOL pentru City! 0-1! A înscris Ferran Torres, cu un şut din 8 metri, după o pasă foarte bună a lui Kevin De Bruyne.
De ştiut despre meci:
  • Meciul de pe Velodrome marchează o premieră: prima întâlnire directă între OM şi City în Europa.
  • Dmitri Payet va căuta, din nou, primul gol al carierei în UCL. Până acum a avut 32 de şuturi (21 pentru Lille, 11 pentru OM), niciunul încununat cu succes.

FC Porto - Olympiacos 2-0 (Vieira 11', Oliveira 85')

  • Porto: Marchesin - Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi - Oliveira, Uribe, Vieira - Corona, Marega, Otavio
  • Olympiacos: Jose Sa - Rafinha, Ruben Semedo, Cisse, Holebas - M'Vila, Bouchalakis - Randjelovic, Valbuena, Masouras - El-Arabi
Min. 85: GOL pentru Porto! 2-0! A înscris Sergio Oliveira, după centrarea lui Marega.
Min. 11: GOL pentru Porto! 1-0! A înscris Fabio Vieira, după erori în lanţ în apărarea oaspeţilor.
 
De ştiut despre meci:
  • Olympiacos a cedat în 12 dintre ultimele 14 meciuri de Ligă şi le-a pierdut pe ultimele şapte, primind un total de 21 de goluri.
  • FC Porto (63) şi Olympiacos (61) sunt echipele cu cele mai multe înfrângeri în istoria Ligii. Totuşi, victoria cu grecii ar fi a 100-a obţinută de portughezi, care ar deveni doar a noua echipă care atinge această performanţă.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19565341/35/grupa-c.jpg

Grupa D:

Atalanta - Ajax 2-2 (Zapata 54', 60' / Tadic 30', Traore 38')

  • Atalanta: Sportiello - Toloi, Romero, Djimsiti - Hateboer, Pasalic, Freuler, Gosens - Ilicic, Gomez, Zapata
  • Ajax: Onana - Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico - Klaassen, Gravenberch - Tadic, Neres, Antony - Traore
Min. 60: GOL pentru Atalanta! 2-2! Acelaşi Duvan Zapata îl 'execută' pe Onana! Şut perfect către vinclu, după pasa decisivă a lui Pasalic.
Min. 54: GOL pentru Atalanta! 1-2! Duvan Zapata înscrie cu o lovitură de cap, din centrarea lui Alejandro Gomez.
Min. 38: GOL pentru Ajax! 0-2! Lassina Traore profită de eroarea uriaşă a portarului Sportiello.
Min. 30: GOL pentru Ajax! 0-1! A înscris Dusan Tadic, din penalty. Gosens a faultat în careu, iar decizia arbitrului Damir Skomina a fost validată de sistemul VAR.
De ştiut despre meci:
  • Ajax a construit o serie impresionantă, de 15 meciuri europene la rând fără înfrângere pe teren străin.

Liverpool - Midtjylland 2-0 (Jota 55', Salah 90+2')

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Gomez, Robertson - Milner, Henderson - Shaqiri, Minamino, Diogo Jota - Origi
  • FC Midtjylland: Andersen - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Onyeka, Cajuste - Dreyer, Sisto, Mabil - Kaba
Min. 90: GOL pentru Liverpool! 2-0! A înscris Salah, din penalty. Paulinho a faultat în careu.
Min. 55: GOL pentru Liverpool! 1-0! A înscris Diogo Jota, din pasa lui Alexander-Arnold.
Min. 46: Schimbare la Liverpool! A ieşit Henderson, a intrat Wijnaldum.
Min. 30: Înlocuire la Liverpool! Fabinho s-a accidentat, a intrat puştiul Rhys Williams (19 ani).
De ştiut despre meci:
  • Una dintre cele mai de succes echipe din istoria competiţiei, Liverpool poate câştiga primele două meciuri din grupă doar pentru a doua oară, după sezonul 2008/2009.
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19565341/32/grupa-d.jpg
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri