Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

LIVE VIDEO ǀ Olympique Marseille - PSG 0-0, în direct pe Look Sport şi pe PrimaPlay.ro. Hakimi, eliminat

Ligue 1 Publicat pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20439654/1/psg-2021-1a.jpg

  • Olympique Marseille - PSG 0-0, LIVE pe Look Sport

Min. 57 PSG rămâne în inferioritate numerică, după eliminarea lui Achraf Hakimi!


Marseille şi PSG se întâlnesc în etapa a 11-a din Ligue 1, de la ora 21:45, pe Look Sport 2 şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro. La prima vedere, parizienii pornesc cu prima şansă, dar evoluţiile, în ciuda rezultatelor destul de bune, nu s-au ridicat la nivelul investiţiilor.

PSG e pe primul loc în Ligue 1, cu 27 de puncte, în urma a nouă victorii şi unui eşec. Singura înfrângere a fost înregistată în deplasare, cu Rennes, scor 0-2. Marseille nu stă rău, e pe locul 3, cu 17 puncte, la un punct de locul secund, Lens.

PSG nu a pierdut în ultimele nouă meciuri jucate pe terenul lui Marseille. În plus, a câştigat opt dintre ele. Ultimul duel direct a fost în februarie, în Ligue 1, 2-0.

Echipele probabile:

  • Marseille: Lopez – Rongier, Saliba, Car, Peres – Guendouzi, Kamara, Payet – Under, Milik, Lirola.
  • PSG: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes – Herrera, Gueye, Verratti – Messi, Mbappe, Draxler.

Fanii lui PSG au primit interzis la derby-ul cu Marseille!

Din cauza faptului că meciul este încadrat unuia cu risc maxim, suporterii celor de la PSG nu au voie să meargă în Marsilia.

Formaţia de pe Velodrome se află deja într-o situaţie delicată, din cauza incidentelor de la Nice, când suporterii au intrat pe teren şi s-au luat la bătaie cu fotbaliştii. Informaţia a fost publicată de L’Equipe. 

Ultima întâlnire dintre Marseille şi PSG, când fanii ambelor echipe au fost prezenţi pe stadion a fost în 2015.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele