Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Poli Iaşi - Academica Clinceni, 0-0. Trupa lui Daniel Pancu a terminat în 10 un meci în care a dominat. Andrei Cristea a cerut penalty în minutul 85

Superliga Publicat pe 16 dec 2020
mail-share icon Email

Poli Iaşi a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Academica Clinceni, într-un meci din etapa a 14-a din Casa Liga 1.

În minutul 88, de la gazde a fost eliminat Floriano Vanzo, el primind al doilea cartonaş galben.

Poli Iaşi - Academica Clinceni 0-0

Echipele de start:

  • Poli Iaşi (4-3-3): Axinte - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Vanzo, De Iriondo, Passaglia - Platini, A. Cristea, Calcan
  • Rezerve: Brînză, Popadiuc, Mensah, Angiulli, M. Stan, Chacana, Tălmaciu, Cabral, Cristea
  • Antrenor: Daniel Pancu
     
  • Clinceni (4-3-3): Vâlceanu - Paşov, Patriche, Gardoş, Dobrescu - Dumitru, Cebotaru, Cascini - Cordea, Rusescu, Longher
  • Rezerve: Ureche, Achim, Bilali, Petrescu, Boiciuc, Cr. Tănase, Jutric, Ventura, Andronic
  • Antrenor: Ilie Poenaru

Min. 90 + 3: Poli Iaşi - Academica Clinceni se încheie 0-0. 

Min. 90 + 2: Chacana îl înlocuieşte pe Andrei Cristea. 

Min. 90: Arbitrul dictează 3 minute de prelungiri! 

Min. 88: Vanzo vede al doilea cartonaş galben şi o lasă pe Poli Iaşi în inferioritate numerică. De asemenea, intră Francisc Cristea în locul lui  De Iriondo. 

Min. 85: Poli Iaşi cere penalty după un henţ la Florin Gardoş! Andrei Cristea a şutat către poarta lui Vâlceanu, însă fundaşul a pus piciorul către minge şi i-a ricoşat balonul în mână. 

Min. 79: Vanzo (Poli Iaşi) vede şi el cartonaşul galben.

Min. 73: Prima schimbare şi la Poli Iaşi! Daniel Pancu îl introduce pe Doru Popadiuc în locul lui Platini. 

Min. 72: Ilie Poenaru epuizează toate cele cinci schimbări cu ultima dublă modificare: au ieşit Patriche şi Rusescu, au intrat Jutric şi Petrescu.  

Min. 69: Octavian Vâlceanu respinge foarte bine o minge trimisă de Calcan (Poli Iaşi) de la marginea careului. 

Min. 67: Patriche, căpitanul Academicii, vede cartonaşul galben după ce l-a faultat pe Andrei Cristea, căpitanul Politehnicii. 

Min. 61: Onea şutează periculos şi spectaculos peste poarta lui Octavian Vâlceanu. Mingea trece puţin peste transversală. 

Min. 57: Dublă schimbare la Academica Clinceni: ies Cordea şi Cebotaru, intră Andronic şi Boiciuc. 

Min. 54: Cascini (Academica Clinceni) vede al şaselea cartonaş galben al meciului. De la Clinceni au mai fost avertizaţi Gardoş, Cordea şi Dobrescu, în timp ce de la Iaşi au fost sancţionaţi Cristea şi Baxevanos. 

Min. 52: Andrei Cristea, căpitanul Politehncii Iaşi, vede cartonaşul galben după ce îl loveşte, fără să vrea, pe Răzvan Patriche, căpitanul Academicii Clinceni. Chiar dacă nu a fost vorba de un gest nesportiv, intervenţia a fost totuşi periculoasă. 

Min. 47: Florin Gardoş vede cartonaşul galben, iar Poli Iaşi beneficiază de o lovitură liberă dintr-o poziţie bună, însă Calcan execută slab în zid. 

Min. 46: A început a doua repriză!


Arbitrul fluieră finalul primei reprize

Min. 40: Cea mai mare ocazie a meciului! Vanzo (Poli Iaşi) scapă într-o situaţie de 1 vs 1 cu portarul Octavian Vâlceanu, îl lobează elegant, însă are ghinion şi loveşte transversala. 

Min. 37: Raul Rusescu reuşeşte o preluare frumoasă şi sutează de la 22 de metri în braţele lui Axinte. 

Min. 36: Andrei Cristea trage cu şpiţul în braţele lui Vâlceanu. 

Min. 33: Frăsinescu a fost înger şi demon pentru Poli Iaşi în aceeaşi fază. Fundaşul a reuşit să îl blocheze pe Dumitru de la Academica Clinceni, după ce a greşit incredibil. 

Min. 23: Prima schimbare a meciului! Cristi Tănase intră, la Academica Clinceni, în locul lui Longher.

Min. 22: Grecul Baxevanos (Poli Iaşi) vede cartonaşul galben după un fault la Raul Rusescu. 

Min. 19: Andrei Cordea finalizează un contraatac al Academicii Clinceni, însă goalkeeper-ul Axinte este la post şi prinde balonul uşor.  

Min. 17: Fundaşul dreapta de la Poli Iaşi, Onea, trage de la distanţă cu pământul, însă nu reuşeşte să îi creeze probleme serioase portarului Vâlceanu. 

Min. 13: Platini, de la Politehnica Iaşi, driblează frumos în interiorul careului Academicii Clinceni şi trimite o centrare din dreapta pe jos în centru, însă defensiva Clinceniului este la post. 

Min. 3: Ocazie Poli Iaşi! Frăsinescu trece pe lângă minge la o centrare venită din corner şi ratează o ocazie rarisimă de a deschide scorul pentru moldoveni. 

Min. 1: A început meciul! 

Poli Iaşi şi Academica Clinceni vor evolua miercuri, de la ora 15.00, într-o partidă care contează pentru etapa a 15-a din Casa Liga 1. Întâlnirea va fi transmisă în direct de Look Sport.

Moldovenii au avut un start de sezon ratat, iar după 13 runde sunt penultimii în clasament. Problemele financiare şi nu numai i-au tras în jos pe ieşeni, iar Daniel Pancu nu a reuşit până acum să gestioneze prea bine situaţia. Chiar şi aşa, şefii clubului merg pe mâna fostului rapidist, care încă mai poate redresa corabia.

De altfel, moldovenii nu au mai câştigat în campionat în ultimele 8 etape. Poli nu s-a mai impus în Casa Liga 1 de pe 27 septembrie, de la meciul cu FCSB, încheiat cu o victorie categorică (5-2). Totuşi, ieşenii au arătat că pot pune probleme oricui chiar şi în această perioadă, dovadă fiind victoria din Cupa României, cu CFR Cluj, chiar în Gruia (1-0), rezultat care a dus atunci la divorţul dintre Dan Petrescu şi clubul clujean.

De cealaltă parte, Academica a început mai mult decât bine ediţia de campionat 2020-2021. Ilfovenii se află exact la polul opus faţă de adversarii lor. Echipa pregătită de Ilie Poenaru nu a mai fost învinsă în Liga 1 în ultimele 5 etape. Ultimul eşec a fost un 0-2 cu FCSB, pe 19 octombrie. În acest moment, Clinceniul este are 23 de puncte şi se află pe un binemeritat loc 5.

Echipele probabile: 

Poli Iaşi: Bosz – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – I. Cristea, De Iriondon, Passaglia – Platini, An, Cristea, Calcan

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Patriche, Gardoş, Dobrescu – Cebotaru, Dumitriu – Cordea, Rusescu, Tănase – Morar

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele