Ultima oră
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen
VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au lovit transversala VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au lovit transversala
”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu ”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu
Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare. Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare.

VIDEO | Poli Iaşi – FC Argeş, 1-1. Goluri, ocazii şi o eliminare în primul meci din etapa a 11-a, din Casa Liga 1

FC Argeș Publicat pe 20 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19611517/12/poli-iasi-andrei-cristea.png

Formaţia Poli Iaşi a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a XI-a din Casa Liga 1.

Pentru Poli Iaşi a marcat Andrei Cristea, în minutul 40. Cristea a jucat vineri meciul cu numărul 400 în Liga I.

Golul echipei FC Argeş a fost înscris de Malele, în minutul 62.

Poli Iaşi - FC Argeş 1-1 (Cristea 40 / Malele 62)

Echipele de start

  • Poli Iaşi (4-3-3): Axinte – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Busu – Vanzo, Breeveld, Passaglia – Popadiuc, Cristea, Calcan
  • Antrenor: Daniel Pancu
  • FC Argeş (4-4-2): Micle – Tofan, Leca, Maric, Muşat – Drăghici, Meza Colli, Şerban, Grecu – Mediop, Malele
  • Antrenor: Ionuţ Moşteanu

Min. 90 + 3: Arbitrul fluieră finalul meciului. Poli Iaşi - FC Argeş se termină 1-1. 

Min. 68: Frăsinescu, fundaşul central al Politehnicii Iaşi, vede cartonaşul roşu direct. Meciul se complică pentru elevii lui Daniel Pancu, care acum riscă să piardă o partidă în care dădeau impresia că deţin controlul.

Min. 62: GOOOOOOL FC Argeş! Malele aduce egalarea pentru piteşteni printr-o lovitură de cap. Apărarea moldovenilor a ieşit prost la ofsaid, iar portarul Axinte a ezitat să iasă pe centrare. 

Min. 50: Doru Popadiuc este foarte aproape să majoreze diferenţa pentru Politehnica Iaşi. Mijlocaşul stânga trimite o torpilă direct în bara transversală.

Min. 45 + 2: Arbitrul fluieră finalul primei reprize. Poli Iaşi o conduce pe FC Argreş cu 1-0.

Min. 40: GOOOOOL Poli Iaşi! Decarul şi căpitanul Politehncii Iaşi, Andrei Cristea, îl învinge pe Micle cu o execuţie la colţul lung. Este primul meci pentru Cristea după conflictul cu Daniel Pancu, care a condus la excluderea sa din lot, şi al 400-lea în Casa Liga 1. 

Min. 33: Acelaşi Micle îi refuză golul şi lui Andrei Cristea, respingând o minge trimisă cu capul de decarul ieşenilor în urma unui corner. 

Min. 32: Onea trimite o ghiulea, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, scoasă foarte bine de portarul piteştenilor Micle. 

Min. 27: FC Argeş cere penalty pentru ţinere de tricou!

Min. 26: Grecu îi dă emoţii lui Axinte. Portarul Politehnicii Iaşi respinge slab, în faţă, şutul fotbalistului de la FC Argeş. 

Min. 20: Onea (Poli Iaşi) are o intervenţie foarte bună în faţa lui Grecu (FC Argeş). Malele îi trimisese lui Grecu, spectaculos, o centrare din foarfecă, care l-ar fi lăsat în situaţie iminentă de gol, însă apărătorul lateral al ieşenilor a fost la post. 

Min. 17: Mediop şutează slab dintr-o poziţie bună şi ratează o ocazie importantă pentru FC Argeş.

Min. 1: A început meciul!

Duelul din etapa a 11-a, din Casa Liga 1, dintre Poli Iaşi şi FC Argeş este transmis vineri, de la ora 17:30, de către Look Sport. Ocaziile, golurile, rătările sau fazele controversate vor fi redate live video de către site-ul www.looksport.ro.

Meciul este capital pentru ambele formaţii în lupta pentru evitarea retrogradării. Duelul suferinţei reuneşte două echipe cu obiective asemănătoare în acest sezon. Poli Iaşi (locul 13 din 16) traversează o formă catastrofală. Elevii lui Daniel Pancu au pierdut ultimele cinci meciuri din Casa Liga 1, în care au încasat 16 goluri şi au marcat doar o singură dată. În mod paradoxal, ultima victorie a ieşenilor a fost acel 5-2, în faţa liderei FCSB, care avea lotul decimat de coronavirus la acea vreme şi lupta pe două fronturi, forţând calificarea în grupele Europa League.

De cealaltă parte, nou-promovata FC Argeş (locul 14 din 16) dă senzaţia că se află într-o creştere de formă şi că îi poate pune probleme aproape oricărei echipe din primul eşalon. Piteştenii lui Ionuţ Badea au înregistrat în ultimele cinci jocuri două victorii, un egal şi două înfrângeri. Prepeliţă & co. au bătut echipe precum Astra Giurgiu şi FC Voluntari, au remizat cu Viitorul Constanţa (locul 6 din Casa Liga 1) şi au pierdut în faţa revelaţiei Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 4) şi în faţa campioanei României, CFR Cluj, în prezent ocupanta ultimului loc de pe podium în Casa Liga 1. 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele