Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari

LIVE VIDEO | Progresul Spartac - Universitatea Craiova, 0-5. Oltenii au avut parte de un antrenament oficial în ”16-imile” Cupei Românei

Cupa României Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19632154/2/rps5399.jpg

Universitatea Craiova s-a calificat, vineri seară, în optimile de finală ale Cupei României, învingând în 16-imi Progresul Spartac, scor 5-0.

Golurile au fost marcate de Mamut 29’, 84’, Bic 35’, Ofosu 45’ şi Bălaşa 57’ (penalti).

Meciul a fost arbitrat de Eduard Ioniţă.

Tot vineri, Chindia Târgovişte s-a calificat în optimi trecând de FC Hermannstadt, scor 5-3 în urma loviturilor de departajare.

În optimi este calificată şi FCSB, care ar fi trebuit să joace luni cu SCM Gloria Buzău, dar adversarii au mai multe cazuri de coronavirus, astfel că partida nu va mai avea loc.

Progresul Spartac - U Craiova 0-5 (Mamut 29, 84, Bic 35, Ofosu 45, Bălaşa 57)

  • PROGRESUL: Voican – Vlad, Parfeon, Alexandrescu, Lixandru – Grigore, Petcu, Ditu, Milea – M. Ion, E. Radu. 
  • Rezerve: Jipa – Pacionel, Ed. Matei, Ohaci, Cazaciuc, Bodea, Tong
  • Antrenor: Andrei Erimia
  •  
  • CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Vătăjelu – Bic, Cicâldău, Nistor – Cîmpanu, Mamut, Ofosu
  • Rezerve: Marinescu – Papp, Bancu, Screciu, Mateiu, N. Constantin, Căpăţână, Barbut, Tudorie
  • Antrenor: Corneliu Papură

Min. 84: GOOOOOL Universitatea Craiova! Ivan Mamut reuşeşte dubla, profitând de o nouă greşeală flagrantă în apărarea bucureştenilor. 

Min. 57: GOOOOOL Universitatea Craiova! Mihai Bălaşa înscrie al patrulea gol al meciului din penalty, fără emoţii. 




Min. 45: GOOOOOL Universitatea Craiova! Ofosu înscrie al treilea gol pentru olteni, după o greşeală uriaşă în apărarea Progresului Spartac. 

Min. 35: GOOOOOL Universitatea Craiova! Ovidiu Bic majorează diferenţa pentru olteni, în urma unei lovituri de colţ la care echipa din Bănie s-a mişcat foarte bine.

Min. 29: GOOOOOL Universitatea Craiova! Mamut îl execută pe portarul Voican, printr-o lovitură de cap, după o centrare primită de la Vătăjelu. 

Min. 13: Ratare mare pentru Progresul Spartac! Atacantul Mihai Ion şutează extrem de slab dintr-o poziţie ideală, din interiorul careului oltenilor. 

Min. 1: A început partida!

Universitatea Craiova debutează în Cupa României, în faza şaisprezecimilor, împotriva formaţiei din Liga 3, Progresul Spartac. Look Sport+ transmite meciul astăzi (n.r. - vineri), iar site-ul www.looksport.ro va reda cele mai importante faze ale meciului.

Chiar dacă, de facto, Progresul Spartac este considerată echipa gazdă, confruntarea va avea loc pe stadionul oltenilor, ”Ion Oblemenco”. Meciul se anunţă a fi unul de tipul David vs Goliat. Universitatea Craiova este vicecampioana României şi ocupanta poziţiei secunde în Casa Liga 1, în timp ce Progresul Spartac ocupă locul trei în seria, din Liga 3, în care Steaua Bucureşti şi FCSB II se luptă pentru primul loc.

Cu toate acestea, Progresul Spartac a demonstrat că este capabilă să producă surprize. În faza precedentă a competiţiei, trupa antrenată de Andrei Erimia a reuşit să elimine Rapidul.

”Le-am spus jucătorilor că un astfel de meci este o şansă uriaşă pentru mulţi dintre ei. Dacă învingem Craiova şi ne calificăm unii dintre ei pot rămâne chiar de atunci la echipa de Liga 1!”, a mărturisit tehnicianul Progresului.

În acelaşi timp, nu este exclus deloc ca antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, să trimită o echipă alcătuită din numeroase rezerve, în scopul de a-şi menaja fotbaliştii cei mai importanţi pentru meciurile din Casa Liga 1. Acest aspect, combinat cu determinarea fotbaliştilor din al treilea eşalon, poate să conducă la o partidă interesantă, în ciuda aparentului dezechilibru dintre cele două formaţii.

Programul transmisiunilor:

  • Chindia – Hermannstadt, vineri, de la ora 18.00, în direct pe Look Sport+
  • Progresul Spartac – Universitatea Craiova, vineri, de la ora 20.45, în direct pe Look Sport+
  • Turris – Sepsi, sâmbătă, de la ora 11.00, în direct pe Look Sport
  • U Craiova 1948 - ASU Poli Timişoara, sâmbătă, de la ora 13.15, în direct pe Look Sport
  • Ceahlaul – Petrolul, sâmbătă, de la ora 18.00, în direct pe Look Sport+
  • Dinamo – Viitorul, sâmbătă, de la ora 20.45, în direct pe Look Sport+
  • Ripensia - Astra Giurgiu, duminică, de la ora 12.15, în direct pe Look Sport+
  • Voluntari - Gaz Metan, duminică, de la ora 17.30, în direct pe Look Sport+
  • Poli Iaşi – CFR Cluj,  duminică, de la ora 20.30, în direct pe Look Sport+
  • Csickszereda – UTA. luni, de la ora 18.00, în direct pe Look Sport+
  • Gloria Buzău – FCSB, luni, de la ora 20.45, în direct pe Look Sport+
mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele