Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | PSG - Barcelona 1-1. Parizienii au domolit în a doua repriză furia blaugrana şi merg mai departe în sferturile UCL

Champions League Publicat pe 10 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20054969/1/a1.jpg

Formaţia Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, deşi a remizat, scor 1-1, cu FC Barcelona, în returul optimilor.

Pentru PSG a marcat Mbappe '30, iar pentru Barcelona a înscris Messi '37.

În minutul 45+3, Lionel Messi a ratat un penalti, pentru prima oară în Liga Campionilor din 2015.

În tur, PSG s-a impus, scor 4-1.

PSG - Barcelona 1-1 (Mbappe 30 / Messi 37). Echipele de start:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20054969/3/psg-barcelona.png

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20054969/4/rezerve-psg-barca.png

  • PSG: Navas K. (P), Draxler J., Florenzi A., Gueye I., Icardi M., Kimpembe P., Kurzawa L., Marquinhos (C), Mbappe K., Paredes L., Verratti M.
  • Barcelona: ter Stegen M. (P), Alba J., Busquets S., de Jong F., Dembele O.,  Dest S., Griezmann A., Lenglet C., Messi L. (C), Mingueza O., Pedri.

Min. 90 + 3: PSG - Barcelona se termină 1-1 şi 5-2 la general. Parizienii merg mai departe în sferturile Ligii Campionilor. 

Min. 90: Ocazie uriaşă pentru PSG! Mbappe scapă pe contraatac, îl driblează uşor pe Lenglet, însă trage un pic pe lângă poartă în situaţie de 1 vs 1 cu ter Stegen. 

Min. 85: Şansă pentru Barcelona, însă Griezmann trage mult peste poartă. 

Min. 83: Ocazie PSG! Mauro Icardi primeşte balonul de la Angel Di Maria, îşi face mingea pentru şut, însă trimite peste poarta apărată de ter Stegen. 

Min. 70: Ocazie Barcelona! Keylor Navas scoate o lovitură de cap trimisă periculos din careu de către Sergio Busquets.

  

Min. 68: Messi reuşeşte o depăşire spectaculoasă în flancul drept al atacului Barcelonei, însă greşeşte centrarea. 

Min. 61: Ocazie mare pentru Barcelona! Messi este foarte aproape să înscrie, însă căpitanul PSG-ului Marquinhos intră la sacrificiu în careu şi îl blochează pe argentinian.

 

Min. 45 + 3: Keylor Navas, cel mai bun om din prima repriză al parizienilor, reuşeşte o paradă senzaţională în faţa lui Messi de la punctul cu var şi o salvează pe PSG de la încasarea golului 2. Este în continuare 1-1.

Min. 45 + 1: Penalty pentru Barcelona! Kurzawa îl faultează pe Griezmann, iar centralul acordă lovitură de pedeapsă.

Min. 42: Ocazie Barcelona! Keylor Navas reuşeşte o nouă intervenţie bună, de data aceasta scoate cu piciorul.

Min. 37: GOL Barcelona! Lionel Messi reuşeşte o super execuţie şi menţine în viaţă speranţele Barcelonei la calificare. Este 1-1 în meci şi 2-5 la general. Catalanii au nevoie de încă trei goluri pentru a trimite meciul în prelungiri, fără să încaseze vreun gol. 

Min. 34: Dembele are o nouă ocazie de gol, însă dintr-o poziţie bună trage dezamăgitor în braţele lui Navas.

Min. 30: GOOOL PSG! Mbappe îl execută pe ter Stegen fără nicio emoţie şi face misiunea Barcelonei aproape imposibilă. PSG are 1-0 şi conduce cu 5-1 la general. Catalanii au nevoie de 4 goluri pentru a duce meciul în prelungiri.

Min. 29: Penalty pentru PSG!  Arbitrul acordă lovitură de la 11 metri consultând VAR şi ii acordă cartonaşul galben lui Lenglet, care l-a călcat pe Mauro Icardi. 

Min. 23: Bară pentru Barcelona! Dest şutează fără speranţe pentru Navas, însă costaricanul şi PSG au noroc.

Min. 18: Dembele şutează periculos, însă Navas are o intervenţie excelentă şi evită golul.

Min. 16: Şansă pentru PSG! Mbappe trage fără probleme, pe jos, în braţele lui ter Stegen. 

Min. 13: Ocazie Barcelona! Dembele îl fentează scurt pe Kimpembe, însă execuţia sa de la marginea careului de 16 metri este complet ratată. 

Min. 11: Ocazie Barcelona! Dembele se demarcă bine, dar şutează în braţele portarului Navas.

Min. 9: Lionel Messi trimite peste poarta lui Keylor Navas din lovitură liberă.

Min. 8: Kurzawa vede cartonaşul galben pentru un fault la Dembele. Lovitură liberă dintr-o poziţie foarte bună pentru Leo Messi. 

Min. 7: Şansă pentru Barcelona! Lionel Messi îi pune pe cap mingea lui Busquets. Mijlocaşul defensiv al catalanilor greşeşte execuţia. 

Min. 5: Prima şansă pentru PSG! Draxler execută o lovitură liberă şi îl găseşte în careu pe Gueye, care reia fără să creeze pericol la poarta lui ter Stegen. 

Min. 1: A început meciul!


Învinsă cu 4-1 de Paris Saint-Germain în meciul tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, Barcelona caută o nouă revenire istorică, miercuri, de la ora 22:00, live pe Look Sport+.

Aflată într-o revenire de formă pe plan intern, unde a reuşit să reducă diferenţa faţă de Atletico Madrid şi să-şi ofere mici speranţe la titlu, Barcelona trece printr-o perioadă de tranziţie, atât la nivel de joc, cât şi în cel al conducerii. Clubul are un nou preşedinte, pe Joan Laporta, iar fanii, jucătorii şi conducătorii speră că acesta va reuşi să aducă restartul aşteptat pe Camp Nou.

Unul care poate începe la Paris, pe Parc des Princes, contra unui PSG care nu se va pute baza pe Neymar, dar care pleacă la luptă la adăpostul unui 4-1 liniştitor în tur. În timp ce Pochettino vorbeşte despre sacrificiile care trebuie făcut pentru câştigarea Ligii Campionilor, Laporta şi noua conducere a Barcelonei ies în faţă cu mesaje motivaţionale.
 
La puţin timp după ce a fost ales în funcţia de preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta a mutat atenţia spre partida cu PSG, decisivă pentru sezonul european al clubului său: "Am încredere într-o revenire cu PSG şi ştiu că puteţi să întoarceţi rezultatul din tur. Însă, mai presus de toate, ştiu că vom merge acolo să luptăm", a fost mesajul lui Laporta, în vestiar, conform spaniolilor de la AS.
 
Echipele probabile:
  • PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Gueye, Paredes - Di María, Verratti, Mbappé - Icardi
  • Barcelona: Ter Stegen - Mingueza, Lenglet, Umtiti - Dest, De Jong, Busquets, Pedri, Alba - Messi, Dembélé
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20054969/2/mbappe-messi-profimedia-0596041419.jpg
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri