Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

VIDEO | Rapid - Chindia 1-0! Giuleştenii revin cu victorie în Casa Liga 1 după şase ani

Superliga Publicat pe 18 iul 2021
mail-share icon Email

Nou-promovata Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci jucat de giuleşteni în Liga I după şase ani.

A marcat: Bălan '57

1-0, min. 57: Bălan a marcat de la 11 metri după ce mingea degajată de Popadiuc i-a lovit piciorul atacantului rapidist şi a ricoşat în poartă.

Meciul a început cu o întârziere de şase minute, din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. De altfel, fanii rapidişti au creat o frumoasă ambianţă pe Arena Naţională.

Au evoluat echipele:

  • Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja (Dandea '90+3), Albu - Carnat (Moise '82), R. Ilie (Pănoiu '66), Hlistei (Alami '82) - Bălan. Antrenor Mihai Iosif;
  • Chindia: D. Moldovan - Căpuşă, Iacob, Celea, C. Dinu (Roumpoulakou '54) - Neguţ, Suciu (Corbu '74), Popadiuc, A. Şerban (Matiş '73) - Florea, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: R. Ilie '13, Bălan '62 / Căpuşă '39, C. Dinu '45, Neguţ '8, D. Popa '90+2.

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Valentin Avram, Alexandru Cerei – Lucian Rusandu;

Observator: Sorin Boca, Mircea Călin.

Rapid - Chindia 1-0 (Bălan 57), live pe Look Sport+, ACUM. Echipele de start:

  • Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Crepulja, A. Albu - Carnat, R. Ilie, Hlistei - Ad. Bălan
  • Rezerve: Drăghia - Florică, Dandea, Goge, Moise, Alami, B. Barbu, Pănoiu, Despa
  •  
  • Chindia: D. Moldovan - Căpuşă, P. Iacob, Celea, C. Dinu - Neguţ, Suciu, Popadiuc, A. Şerban - D. Florea, D. Popa
  • Rezerve: Căbuz - Ioniţă, Cherchez, Corbu, Kocic, Matiş, Martac, Roumpoulakou, Şerban

Min. 96: Fluier final! Rapid obţine prima victorie de la revenirea în Liga 1, cu 1-0 în faţa Chindiei, pe Arena Naţională.

Min. 90: Vor fi cel puţin patru minute de prelungiri.

Min. 83: Ocazie mare pentru Chindia! Florea nu îl poate învinge 1 vs 1 pe Horaţiu Moldovan.

Min. 81: Neguţ de la Chindia vede cartonaşul galben.

Min. 72: Ocazie pentru Rapid! Şutul lui Hlistei îl pune la grea încercare pe portarul Chindiei Târgovişte, care are o intervenţie de senzaţie.

Min. 66: Schimbare la Rapid: iese Ilie, intră Pănoiu.

Min. 62: Adrian Bălan încasează cartonaşul galben.

Min. 57: GOL Rapid! Doru Popadiuc degajează în Adrian Bălan, care are noroc, iar mingea se duce imparabil în poarta Chindiei Târgovişte.

Min. 54: Schimbare la Chindia Târgovişte: iese accidentat Dinu, intră Roumpoulakou.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 2: La pauză scorul este 0-0.

Min. 45: Cornel Dinu de la Chindia încasează cartonaşul galben. Repriza se prelungeşte cu un minut.

Min. 41: Rapid cere penalty pentru un posibil fault la Săpunaru.

Min. 39: Tiberiu Căpuşă de la Chindia vede cartonaşul galben.

Min. 33: Şutul lui Căpuşă este prins fără probleme de Moldovan.

Min. 31: Şansă pentru Rapid! Şutul lui Săpunaru din careu este blocat de defensiva târgovişteană.

Min. 26: Şansă Chindia! Şutul lui Florea de la distanţă prinde pământul şi îi dă ceva emoţii lui Moldovan.

Min. 22: Ocazie mare pentru Rapid! Bălan şutează din voleu de la 11 metri mult peste poarta Chindiei.

Min. 15: Şutul lui Neguţ deviat ajunge fără probleme în braţele lui Moldovan.

Min. 13: Rareş Ilie de la Rapid vede primul cartonaş galben al meciului.

Min. 12: Şansă pentru Rapid! Şutul lui Hlistei din cădere se duce departe de ţintă.

Min. 9: Şansă pentru Chindia! Popa primeşte o pasă foarte bună, este scapat din marcaj de Grigore, dar nu ajunge la minge, iar balonul se opreşte în braţele lui Moldovan.

Min. 8: Şansă pentru Chindia! Săpunaru are o intervenţie crucială la o centrare a lui Popa.

Min. 2: Ocazie pentru Chindia! Florea şutează slab din poziţie bună, direct în braţele portarului Moldovan.

Min. 1: A început meciul cu 5 minute întârziere din cauza suporterilor giuleşteni, care au folosit torţe şi fumigene, amintind de atmosfera din derby-urile din trecut.


Rapid întâlneşte Chindia Târgovişte, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în direct la Look Sport+, într-o partidă contând pentru prima etapă a Ligii 1.

Giuleştenii revin pe scena Ligii 1 după o pauză de mai mulţi ani şi după ce au trecut printr-un coşmar aparent fără sfârşit, timp în care au evoluat în ligile inferioare. Debutul se anunţă dificil, în faţa uneia dintre revelaţiile din sezonul trecut, Chindia, echipă cunoscută pentru modul în care este organizată în teren de antrenorul Emil Sădnoi.

Atmosfera din tabăra „vişiniilor” este euforică, înaintea meciului din etapa inaugurală. Speranţele fanilor sunt alimentate şi de campania de transferuri, care chiar dacă nu a fost una neapărat spectaculoasă, a însemnat achiziţionarea unor jucători cu experienţă precum Dragoş Grigore (Ludogoreţ) şi Junior Morais (Gaziantep). Odată cu ei au mai venit în Giuleşti şi Albu (Chiajna), Cl. Belu (Hermannstadt), Ljuban Crepulja (Astra), Nicolae Carnat (CFR Cluj) şi Romario Moise (Astra Giurgiu).
 
De cealaltă parte, Chindia a încercat să se întărească şi i-a adus pe Rumbullaku (UTA Arad), Popadiuc (ACS Poli), Suciu (Juve Stabia), M. Şerban (U Craiova), Căbuz, Iacob, Dulca, Matis şi Capuşă, toţi de la Farul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele