Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO | Show în lupta pentru play-off. Viitorul - Sepsi 3-3. Gazdele au condus de trei ori, dar au pierdut victoria în prelungiri

Superliga Publicat pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19929211/2/rps2050.jpg

Viitorul Constanţa şi Sepsi au oferit un regal fotbalistic pe Look Sport+. Scorul final a fost 3-3, după ce gazdele au condus de trei ori, dar s-au văzut de fiecare dată egalate, datorită unor erori în defensivă, care l-au enervat la culme pe Mircea Rednic.

Golgheterul Luckasen a deschis scorul rapid, în minutul 8, dar replica a venit de la Eder, fotbalistul adus din Liga 2 a punctat, după o eroare mare a căpitanului Artean. Fotbalistul Viitorului se încurcă în minge, Safranko îl deposedează şi apoi îl serveşte perfect pe Eder Gonzales, care înscrie din poziţie de 1 vs 1 cu Cojocaru. Pentru spaniol este al doilea gol, după ce a înscris şi runda trecută, contra Astrei Giurgiu.

La pauză, cei de la Viitorul au intrat în avantaj, după ce Luckasen a reuşit ”dubla”. Avantajul s-a pierdut imediat după ce s-a reluat partida, după ce Mitrea a transformat un penalty controversat dictat de Feşnic.

Gazdele au marcat pentru 3-2, datorită unei erori majore a lui Eder. Fotbalistul lui Sepsi îl loveşte peste picioare pe Răzvan Grădinaru, fotbalistul celor de la Viitorul fiind cu spatele la poartă, la o fază care părea sub control. Andrei Ciobanu transformă cu piciorul drept, balonul s-a dus aproape de bara stângă a porţii covăsnene.

Sepsi a atacat furibund pe final, iar pe fondul unei desincronizări în centrul defensivei dobrogenilor, Safranko a salvat un punct, în prelungiri.

În urma acestui rezultat, Viitorul ocupă locul 8, la două puncte de ultimul bilet de play-off, pe care îl deţine în acest moment Academica Clinceni. Sepsi are o situaţie mult mai bună, fiind pe locul 4.


Viitorul - Sepsi 3-3 (Luckassen 8, 45, Ciobanu 83-penalty / Eder 18, Mitrea 47-penalty, Safranko 90+2)

Minutul 90+2: GOL Sepsi! Atac prelungit al oaspeţilor, Dumiter pătreunde, Grădinaru se duce la deposedare, dar nu reuşeşte. Andrea Dumitrescu centrează în careu, acolo unde Safranko finalizează cu o lovitură de cap.

Minutul 82: GOL Viitorul! Greşeală uriaşă a lui Eder. Fotbalistul lui Sepsi îl loveşte peste picioare pe Răzvan Grădinaru, fotbalistul celor de la Viitorul fiind cu spatele la poartă, la o fază care părea sub control. Andrei Ciobanu transformă cu piciorul drept, balonul s-a dus aproape de bara stângă a porţii covăsnene.

Minutul 80: Ely este foarte aproape de a marca un gol de senzaţie. Mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Jesus Fernandez, care părea depăşit de situaţie la această fază.

Minutul 77: A început o ploaie măruntă la Ovidiu, care deocamdată nu afectează partida.

Minutul 64: Gazdele au şansa de a reveni la conducere. Andrei Ciobanu are un culoar bun din afara careului, dar execuţia este prinsă fără probleme de Jesus Fernandez.

Minutul 47: GOL Sepsi! Centralul Feşnic dictează destul de uşor un penalty la o intrare a lui Artean. Bogdan Mitrea marchează al doilea gol stagional. Execuţia sa a mers în partea stângă a porţii, iar Cojocaru a sărit fix invers.

Minutul 45: GOL Viitorul! Bâlbă în defensiva lui Sepsi, Luckassen este foarte atent şi îl învinge pe Fernandez cu un şut aproape de vinclu.

Minutul 42: Sepsi are o şansă mare de a prelua conducerea, dar Fofana trage defectuos din careu.

Minutul 18: GOL Sepsi! Greşeală mare a căpitanului Artean. Fotbalistul Viitorului se încurcă în minge, Safranko îl deposedează şi apoi îl serveşte perfect pe Eder Gonzales, care înscrie din poziţie de 1 vs 1 cu Cojocaru. Pentru spaniolul adus din Liga 2 este la al doilea gol, după ce a înscris şi runda trecută, contra Astrei Giurgiu.

Minutul 8: GOL Viitorul! Gazdele reuşesc o fază prelungită de atac, Cosmin Matei trage din unghi, iar portarul lui Sepsi respinge în faţă, până la Luckassen, care finalizează cu sânge rece.

Minutul 1: A început partida de la Ovidiu!

--------------------------------------------------

Viitorul şi Sepsi, două dintre cele mai în formă echipe din acest retur se întâlnesc într-un meci cu o miză aparte. Dobrogenii sunt neînvinşi în retur, iar în tot acest timp au reuşit două rezultate importante, 2-2 cu FCSB şi 1-1 cu Universitatea Craiova.

Viitorul - Sepsi, live pe Look Sport de la 15:30. Echipele de start:

  • Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Ely, Luckassen, Măţan
  • Rezerve: Căbuz, Buta, Ganea, Sabala, Babunski, Benzar, Grameni, Grădinaru, Pitu
  •  
  • Sepsi:Fernandez – Radoslav, Bouhenna, Mitrea, Csiszer – Tamas, Fofana, Tincu, Bajrlovic – Safranko – Eder
  • Rezerve: Szanto, Kovacs, Dumiter, Purece, Markovic, Păun, Degiannidis, Dragormir

În oglindă, echipa din Sfântu Gheorghe a remizat şi ea cu FCSB şi Universitatea Craiova (1-1, respectiv 0-0). Sepsi are însă şi o înfrângere, un 0-1 cu CFR Cluj, chiar în Covasna.

Ardelenii sunt foarte bine plasaţi în acest moment, în lupta pentru un loc în play-off. După 18 etape, Sepsi e a patra şi are 31 de puncte. Ceva mai prost stă echipa patronată de Gică Hagi şi pregătită în acest moment de Mircea Rednic. Viitorul e abia a opta şi are 23 de puncte, însă în cazul unui eventual succes marţi ar urca pe poziţia a şase, ultima care duce în play-off.

Viitorul - Sepsi se joacă marţi, de la ora 15.30, şi se vede în direct pe Look Sport. Partida contează pentru etapa a 19-a din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele