Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Transylvania Open a ajuns în faţa optimilor de finală. Victorii pentru Emma Răducanu şi Simona Halep

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20445754/1/halep-3.jpg

Ziua de joi a celui mai important turneu de tenis găzduit vreodată de România a ajuns în faza optimilor de finală. Competiţia se vede în direct pe Look Sport+ şi Prima Play.

Emma Răducanu şi-a respectat statutul de favorită şi a câştigat în faţa Anei Bogdan. Pentru sportiva de 18 ani a fost doar a doua victori în circuitul WTA.

Simona Halep obţine o victorie uriaşă în faţa Varvarei Gracheva, cu scorul de 6-4, 6-2. Prima informaţii arată faptul că sportiva noastră are dureri puternice la spate, acesteia i-au dat bătăi de cap la finalul setului întâi, fiind necesar time-out medical. În couda acestui fapt, ea s-a adunat excepţionat şi a reuşit calificarea, unde va juca cu Jaqueline Cristian.

UPDATE 5: În ultimul meci al zilei şi al optimilor de finală, Anett Kontaveit, favorita numărul 2 a trecut de Alison Van Uytvanck (Belgia, 61 WTA), scor 6-3, 6-4, într-o oră şi 10 minute.

Estona are nevoie de victorie la Transylvania Open pentru a se califica la turneul campioanelor.

UPDATE 4: Măcinată de dureri în startul actului secund, Simona trece fantastic peste momentul dificil şi câştigă cu 6-2. Merge în sferturile de finală, unde o aşteaptă Jaqueline Cristian.

Halep are parte de o adversară solidă, dar îşi face foarte bine serviciul şi se impune în primul set cu 6-4. Există însă motive de îngrijorare, deoarece a cerut time out medical, părăsind terenul alaturi de fizioterapeut. Primele informaţii arată că ar fi probleme la spate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20445754/7/halep-timeout-medical.jpg

UPDATE 3: Acelaşi joc eficient practicat de Emma Răducanu, care câştigă şi setul secund şi merge în ”sfeturi”.

Emma Răducanu câştigă primul set, cu scorul de 6-3, după un act în care a funcţionat perfect pe propriul serviciu.

UPDATE 2: În setul secund, Irina Bara a crescut semnificativ jocul, dar lui Peterson i-a ieşit tot şi a câştigat cu 6-3. Suedeza merge astfel în sferturile de finală.

Irina Bara nu se regăseşte în primul set al partidei cu Rebecca Peterson, pe care îl pierde cu 6-0.

UPDATE 1: Primul meci al zilei de pe tabloul de simplu a adus calificarea în ”sferturi” a jucătoarei din Ucraina, Marta Kostyuk, ea a trecut de Mona Barthel din Germania, în minim de seturi, cu 6-4, 6-4.

În urma acestei victorii, Kostyuk, o sportivă de doar 19 ani va urca până pe locul 53 în ierarhia WTA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele