Ultima oră
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | Voluntari - Viitorul 0-2. Două greşeli mari în defensivă au decis partida

Superliga Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19518451/1/voluntari-viitorul.jpg

Viitorul Constanţa a obţinut o victorie muncită pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-0, în penultima partidă a etapei VII din Casa Liga 1. Este al patrulea meci consecutiv fără înfrângere pentru ”trupa de la malul mării”.

 



Prima repriză a fost una consistentă în prima repriză, mai ales după 30 de minute, când ambele echipe s-au concurat în faze de poartă, fără însă a modifica tabela.

Primul a venit pe o eroare mare în defensiva adversă. Cristian Costin a încercat o pasă la portar, nu a fost atent că avea adversar lângă, iar pasa moale a fost interceptată de Kevin Luckassen, care l-a blocat pe Rîmniceanu.

Golul decisiv a venit în prelungiri, noul intrat Carlo Casap a profitat de o nouă greşeală, după ce Ion Gheorghe a dat pe lângă minge.


FC Voluntari - Viitorul 0-2 (Luckassen 67, Casap 90+3)

Echipele de start:

  • FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Armaş, Balaur, Vlad – Borţoneanu, Pablo De Lucas, Ion Gheorghe – Adi Popa, Mailat, Betancour
  • Rezerve: Lavin, Ozkara, Achim, Kocic, Ilie, Grădinaru, Lopes, Stoica, Anderson
  •  
  • Viitorul: Cojocaru – Benzar, Mladen, Martinez, De Nooijer – Ciobanu, Gaztanaga, Matei – Iancu, Luckassen, Măţan
  • Rezerve: Căbuz, Dussaut, Stoian, Artean, Ely Fernandes, Dobrosavlevici, Casap

 

Minutul 90+4: Viitorul câştigă cu 2-0 şi bifează al patrulea meci fără eşec în Casa Liga 1!

Minutul 90+3: GOL Viitorul! O nouă gafă mare a celor de la Voluntari. Ion Ghoerghe vrea să respingă o minge, dar de pe lângă, iar Carlo Casap profită şi înscrie.

Minutul 78: La scurt timp şi Viitorul face o modificare. Artean îl schimbă pe Ciobanu, care a făcut o primă repriză excelentă, dar a fost şters în repriza a doua.

Minutul 77: Încă o schimbare la ilfoveni. A ieşit nou venitul Popa şi a intrat Grădinaru

Minutul 66: GOL VIITORUL! Greşeală mare în defensiva celor de la Voluntari. Kevin Luckassen iese la rampă, după ce nu s-a prea evidenţiat în meci. Olandezul interceptează o pasă dată la portar complet greşită a lui Costin şi înscrie, după ce îl driblează cu eleganţă pe Rîmniceanu.

Minutul 65: Borţoneanu trage foarte bine din unghi, dar Cojocaru este la post şi prinde fără probleme.

Minutul 61: Viitorul face o schimbare. Gabi Iancu se resimte, cel mai probabil din cauza unei contracturi. În locul său intră Carlo Casap.

Minutul 58: Cea mai mare ocazie a reprizei secunde. Iancu a reluat din prima, din careu, după o centrare a lui Ciobanu, dar Rîmniceanu are un reflex excelent la execuţia mijlocaşului.

Minutul 57: Şi Ion Gheorghe este avertizat de centralul Barbu. Se arată multe cartonaşe, deşi jocul nu este unul dur.

Minutul 56: Încă un cartonaş galben primit de un fotbalist de la Viitorul. Gabi Iancu îl faultează pe Pablo de Lucas.

Minutul 52: Romario Benzar primeşte cartonaş galben, după un fault la Mailat.

Minutul 46: Prima schimbare a meciului este efectuată de Mihai Teja. Balaur este înlocuit de Achim.

Minutul 35: Pablo de Lucas este avertizat pentru faulturi repetate.

Minutul 34: Viitorul are o ocazie mare. Gabi Iancu reuşeşte să îl lanseze pe Cosmin Matei, dar mijlocaşul se încurcă în minge din poziţie ideală, iar faza se stinge.

Minutul 30: Lovitura liberă rezultată duce la o ocazie mare. Igor Armaş se înalţă peste defensiva Viitorului, dar loveşte balonul prea slab cu capul, iar Cojocaru prinde.

Minutul 29: Andrei Ciobanu vede primul cartonaş galben al partidei.

Minutul 25: Adi Popa ia o fază pe cont propriu, pătrunde uşor în careu, profitând de o sincopă în defensiva adversă, dar De Noojier blochează şutul său în ultimul moment.

Minutul 9: Şansă mare pentru Viitorul. Măţan a reluat cu capul, pe lângă poartă, la colţul lung. Mingea îl bătea pe Rîmniceanu daca prindea cadrul.

Minutul 3: Adi Popa, proaspătul transfer al ilfovenilor ar prima ocazie. Fostul fotbalist al celor de la FCSB a tras din unghi, fără emoţii pentru Cojocaru.

Minutul 1: A început partida!


FC Voluntari este fără victorie în Liga 1 în faţa Viitorului! Palmaresul confruntărilor directe notează patru remize şi opt succese pentru constănţeni.

Echipa antrenată de către Mihai Teja a înregistrat acelaşi scor în toate cele trei meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, 2-1. Au fost două victorii (cu Gaz Metan Mediaş şi FCSB) şi o înfrângere (cu Sepsi Sfântu Gheorghe).
Viitorul are o singură victorie în noua ediţie a Ligii 1 şi golaveraj negativ. Totuşi, echipa pregătită de către Ruben de la Barrera este pe un trend ascendent - neînvinsă în ultimele trei meciuri: victorie cu Astra, scor 4-1 (acasă) şi remize cu Sepsi (1-1, deplasare) şi CFR Cluj (1-1, acasă).
 
Se anunţă un meci spectaculos la Voluntari. Viitorul are o medie de 3,2 goluri pe meci, iar Voluntari de 2,8 goluri pe meci.
Echipe probabile:
 
VOLUNTARI (4-3-3): Râmniceanu - C. Costin, Balaur, Armaş, A. Vlad - Borţoneanu, De Lucas, I. Gheorghe - Grădinaru, Betancor, Mailat
Rezerve: Lavin - C. Achim, Eric, M. Lopes, A. Ilie, G. Puel, A. Stoica, Kocici, V. Mihai
 
VIITORUL (4-3-3): Cojocaru - Dussaut, Mladen, Artean, De Nooijer - Benzar, Gaztanaga, A. Stoian - Măţan, Luckassen, G. Iancu
Rezerve: Căbuz, Casap, C. Matei, A. Georgescu, A. Ciobanu, Ely Fernandes, Castaneda, Bodişteanu
 
Foto: Sport Pictures

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele