Ultima oră
Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen Xabi Alonso ar putea avea stradă cu numele său la Leverkusen
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă

Liverpool l-a transferat pe Kostas Tsimikas de la Olympiacos Pireu

Liverpool Publicat pe 10 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19447237/1/liverpool.jpg

Liverpool a anunţat, luni, transferul fundaşului stânga grec Kostas Tsimikas de la Olympiacos Pireu, pentru suma de 11,7 milioane de lire sterline (13 milioane de euro), informează BBC.

Jucătorul de 24 de ani a semnat un contract valabil cinci ani cu campioana Angliei. El a fost adus ca o variantă de rezervă pentru titularul Andrew Robertson.

"Sunt foarte fericit, sunt foarte mândru că sunt aici. Este o onoare să fiu aici şi voi da tot ce am mai bun. Pentru mine, Liverpool este cel mai mare club din lume", a spus Tsimikas.

El are trei selecţii la naţional Greciei şi era la formaţia din Pireu din vara anului 2014. În prima parte a anului 2017, Tsimikas a fost împrumutat la Esbjerg, iar în sezonul 2017/2018, la Willem II Tilburg.

Pentru Olympiacos, Tsimikas a jucat 86 de meciuri, în toate competiţiile, dintre care 27 în campionatul recent încheiat şi în care echipa lui a câştigat titlul în Grecia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele