Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Liverpool mai aduce un portar brazilian, după accidentarea lui Alisson

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 8 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19507581/1/pita.jpg

Accidentarea lui Alisson îi dă mari bătăi de cap lui Jurgen Klopp, care s-a văzut cu postul descoperit, iar rezerva Adrian nu pare cea mai bună soluţie, după cele 7 goluri încasa de la Aston Villa, duminică, în campionat.

Noul tranfer este brazilianul Marcelo Pitaluga, campion mondial U-17, iar acum, la doar 17 ani a fost adus de ”cormorani” de la Fluminense.

Klopp a trecut printr-un moment bizar


Zeljko Buvac, 59 de ani, omul care i-a fost asistent lui Jurgen Klopp timp de 17 ani, a pus pe jar lumea fotbalului. Într-un interviu şters între timp de pe platforma YouTube, bosniacul a susţinut că el a fost, de fapt, omul din spatele marilor performanţe ale managerului neamţ.

 
Buvac şi Klopp au colaborat timp de 17 sezoane, la Mainz, Borussia Dortmund şi Liverpool, înainte ca ex-iugoslavul să plece de pe Anfield Road în aprilie 2018. Un drum plin de succese, care l-a făcut pe neamţ să-şi numească secundul "Creierul", apreciind public munca depusă de Buvac.
 
Dar şi o relaţie care s-a rupt, iar acum duce la acuze incredibile din partea lui Buvac, care spune public că Jurgen Klopp nu a făcut, practic, decât să profite de pe urma muncii sale: "M-am simţit ca şi cum eu aş fi fost managerul în toţi aceşti 17 ani. Am îndeplinit toate funcţiile şi am încercat să-mi influenţez echipa pe cât posibil şi să o ajut să aibă succes, dar nu am simţit nevoia niciunui fel de atenţie", a declarat bosniacul înlocuit pe Anfield cu olandezul Pepijn Lijnders.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele