Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

”Liverpool, Manchester City şi Lazio sunt cu ochii pe ei”. Coman, în atenţia super-echipelor din Europa!

Fotbal Internațional Publicat pe 13 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19332931/1/coman.jpg

Presa din America analizează posibilul transfer al lui Florinel Coman în MLS, la Orlando. FCSB şi clubul american sunt în discuţii înaintate, notează jurnaliştii, care menţionează că este foarte posibil să se ajungă la un acord după sărbători, iar echipele să semneze deja un contract.

Orlando ar vrea să achiziţioneze 60% din drepturile lui Coman, în schimbul a 9 milioane de euro, dar are concurenţă serioasă. Echipe mari sunt pe urmele mijlocaşului. ”Orlando caută un atacant stânga talentat. Internaţionalul român de 22 de ani, Florinel Coman, a devenit principala ţintă, ceea ce nu este o surpriză, ţinând cont de faptul că acesta este golgheter în campionatul din România. Patronul FCSB l-a comparat în mai multe rânduri cu Mbappe sau Neymar.

Această laudă nu a trecut neobservată în Europa. Regina Europei, Liverpool, şi alte câteva echipe din Premier League şi-au trimis reprezentanţii la Bucureşti pentru a-l urmări pe el şi pe colegul său Dennis Man. West Ham, Lazio, Roma sau Manchester City sunt cu ochii pe Coman.

În ianuarie, Sheffield United a făcut chiar o ofertă de 16 milioane de euro, dar a fost refuzată de Becali. Cu toate aceste, se pare că Orlando a luat prim planul în transferul lui Coman. ‘Leii’ sunt pe urmele puştiului român de câteva luni, iar directorul de scouting de la Orlando, Ricardo Moreira, a fost deja în România unde s-a văzut cu jucătorul şi cu impresarul acestuia, Ioan Becali. Din câte se pare, Orlando a ajuns deja la un acord pe 4 ani cu jucătorul, pentru un salariu de 1.000.000 de dolari pe an, dar oferta iniţială a celor de la City a fost sub pretenţiile lui Becali.

Gigi Becali aşteaptă un răspuns de la Orlando după sărbătorile pascale. Rămâne de văzut dacă săptămâna viitoare cei de la Orlando vor reveni la negocieri cu FCSB sau vor continua să mai caute alţi jucători”, mai scriu cei de la theroarpod.com.

Gigi Becali spune că pandemia de coronavirus l-a făcut să-i reevalueze pe Dennis Man şi Florinel Coman, cei doi jucători ai FCSB-ului pentru care visa să obţină sume uriaşe în eventualitatea unui transfer. Becali era convins în urmă cu câteva luni că cei doi se vor vinde cu peste 20 de milioane de euro, însă acum spune că e dispus să-i vândă pe cei doi la jumătate din preţul cerut iniţial.

Pentru Dennis Man există interes din Anglia şi Olanda, în timp ce de Florinel Coman s-au interesat formaţii din Italia şi americanii de la Orlando City.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri