Ultima oră
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 4-3, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 4-3, în meciul de deschidere

Liverpool - RB Leipzig, din 8-imile Ligii Campionilor, se va juca la Budapesta

Liverpool Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20042053/1/liverpool-a.jpg

Partida Liverpool - RB Leipzig din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor va avea loc pe Puskas Arena din Budapesta, a anunţat UEFA.

Dacă partida ar fi avut loc în Anglia, Leipzig ar fi trebuit să respecte o carantină strictă de zece zile la întoarcerea în ţară, în conformitate cu regulile stabilite de autorităţile germane pentru a reduce răspândirea tulpinei britanice a coronavirusui.

În partida tur, disputată, la 16 februarie, tot la Budapesta, Liverpool s-a impus cu 2-0.

Leipzig nu a putut primi pe propriul stadion echipa engleză din cauza restricţiilor de călătorie puse în aplicare de autorităţile germane, pentru cetăţenii care provin din ţări afectate de noua tulpină de coronavirus.

Returul este la 10 martie.

Budapesta a mai găzduit un meci din optimi, Borussia Monchengladbach - Manchester City, scor 0-2, care avut loc la 24 februarie, în prima manşă.

O altă partidă din optimi, Atletico Madrid - Chelsea, scor 0-1, a avut loc la Bucureşti, la 23 februarie, din cauza resgtricţiilor impuse de Spania cetăţenilor care călătoresc din Marea Britanie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele