Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Liverpool şi Bayern au bătut palma pentru un mijlocaş crescut de Barcelona. Preţul tranzacţiei este mai mic decât cota fotbalistului

Liverpool Publicat pe 17 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19424342/1/coutinho-thiagoalcantara.jpg

Liverpool şi Bayern Munchen au ajuns la un acord în privinţa lui Thiago Alcantara, care va îmbrăca din sezonul viitor tricoul „coromoranilor”. Iniţial, bavarezii nu ar fi vrut să se despartă de fotbalist, însă perspectiva de a-l pierde gratis, la finele sezonului viitor, i-a făcut mai deschişi la negocieri.

Potrivit tabloidului german Bild, ediţia de Bavaria, antrenorul britanicilor, Jurgen Klopp, a fost cel care a insistat pentru realizarea transferului. Englezii vor plăti 35 de milioane de euro, mai puţin decât cota lui Alcantara, care este de 48 de milioane de euro.

Thiago Alcantara evoluează Bayern încă din 2013, când s-a transferat de la Barcelona. Fotbalistul cu origini braziliene are cetăţenie spaniolă şi este născut în 1991, la Bari, în Italia, dintr-o familie de sportivi. Mama sa, Valéria Alcantara, a fost o celebră voleibalistă care a evoluat pentru naţionala Braziliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele