Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Liverpool vrea să rezolve problemele din apărare cu un transfer stelar. E pe stilul lui Klopp

Liverpool Publicat pe 9 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19580714/1/liverpool.jpg

David Alaba va pleca liber de la Bayern Munchen, motiv pentru care multe echipe se interesează de el. Este unul dintre cei mai buni fundaşi de bandă ai Europei, iar gândul că poate fi semnat gratis e în mintea multor cluburi. Austriacul, adversar al României în grupa de Liga Naţiunilor, s-a certat cu oamenii din conducerea lui Bayern Munchen.

Preşedintele clubului bavarez, Herbert Hainer, a anunţat că fundaşului David Alaba nu i se va mai oferi prelungirea contractului, după ce jucătorul austriac nu a aceptat ultima propunere făcută de bavarezi. Pe fir au intrat mai multe echipe cu nume, pentru obţinerea semnăturii fundaşului austriac.

Printre ele se numără Real Madrid şi Liverpool, dar şi alte cluburi mai sunt interesate. Apărătorul poate semna cu oricine din decembrie, când intră în ultimele şase luni de contract cu Bayern Munchen. În ceea ce priveşte echipa din Premier League, are multe probleme pe faza defensivă, unde mai mulţi jucători s-au accidentat în ultimul timp. Fost fotbalist la Liverpool, Danny Murphy a declarat că Alaba e foarte potrivit pentru ”cormorani” în contextul actual.  

Format la clubul bavarez, Alaba a purtat tricoul primei echipe timp de zece ani, cu excepţia unei scurte perioade în care a fost împrumutat la Hoffenheim, în 2011. Alaba, 74 de selecţii la naţională, a jucat în meciul România - Austria, scor 0-1, din Liga Naţiunilor şi a pasat decisiv la golul marcat de Schopf.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele