Ultima oră
Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor” Continuă conflictul dintre Arteta şi Ozil. Ce decizie a luat managerul ”tunarilor”
Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă Două cazuri de Coronavirus la Parma, echipă unde evoluează Valentin Mihăilă
„Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată „Mă gândeam ce bărbați mai are România, când unii ne atacă religia și noi nu facem nimic!? Unde sunteţi vedetelor?” Un nou atac dur al lui Daniel Ghiţă. Cine l-a supărat de această dată
”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman ”În momentul de faţă e la limită”. Mirel Rădoi, sfat preţios pentru Florinel Coman
Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat" Un oficial de la Genk a explicat de ce belgienii l-au lăsat să plece pe Ianis Hagi. ”Nu are nicio legătură cu valoarea lui, ci cu situaţia la care se poate ajunge la un moment dat"
Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii” Leo Grozavu nu concepe paşi greşiţi cu Academica Clinceni. ”Ne dorim toţi să păstrăm, să continuăm această serie de victorii”

Liviu Antal a marcat, dar Zalgiris a fost eliminată din Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19484326/1/ant.jpg

Zalgiris Vilnius a fost eliminată în turul II preliminar al Europa League, de către norvegienii de la Bodo/Glimt, cu scorul de 3-1.

Unicul gol al învinşilor a fost marcat de Liviu Antal, în minutul 26. Mijlocaşul a punctat pentru 1-1, insuficient pentru a face faţă asediului ofensiv al adversarilor.

Antal, decisiv în meciul precedent

Zalgiris Vilnius a câştigat cu 2-0, partida de pe teren propriu, contra estonienilor de la Paide, din turul I preliminar al Europa Legue.

Liviu Antal a fost cel mai bun jucător de pe teren. Fostul campion al Ligii 1 cu Oţelul Galaţi a oferit un assit, în minutul 9, la golul lui Kaludjerovic, după care, în minutul 32 şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Antal a fost schimbat în minutul 81.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele