Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Liviu Ciobotariu este înlocuitorul lui Bogdan Andone pe banca celor de la FC Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20166955/1/cio.jpg

FC Voluntari a decis să pună capăt colaborării cu Bogdan Andone, informează Telekom Sport. Tehnicianul a preluat echipa în decembrie 2020 de la Mihai Teja şi nu a reuşit să o scoată din zona retrogradării.

Ilfovenii au o serie de trei partide fără victorie, cu Dinamo, Hermannstadt şi FC Argeş, serie ce a dus echipa pe loc de baraj, alături de Viitorul Constanţa.

Sursa mai sus citată scrie că înlocuitorul lui Bogdan Andone va fi Liviu Ciobotariu, fostul internaţional este liber de contract, după ce s-a despărţit de Hermannstadt, pe care a preluat-o de la Ruben Albes, însă nu a reuşit să o scoată din criză.

Ciobotariu va semna până la finalul sezonului, iar acordul va fi prelungit, dacă cei de la FC Voluntari se vor salva de la retrogradare.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele