Ultima oră
George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin George Puşcaş, decisiv pentru Bari, în duelul cu echipa lui Marius Marin
Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”

Pârvu, sincer după eşecul cu Poli Iaşi: ”Nu este doar Tavi Vâlceanu în echipă, el ne-a scos în mai multe meciuri!”
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

Liviu Ciobotariu îşi felicită, dar îşi şi avertizează elevii. Mesaj cu dublu înţeles

Superliga Publicat pe 17 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19901491/2/ciu.jpg

Liviu Ciobotariu, aflat la debutul la Hermannstadt în calitate de antrenor, s-a arătat bucuros de faptul că echipa sa nu a pierdut meciul cu Academica Clinceni şi a stopat astfel seria de trei înfrângeri consecutive în Casa Liga 1.

Tehnicianul şi-a felicitat elevii pentru rezultatul obţinut, însă le-a transmis că acest meci a fost unul de evaluare pentru el şi că în funcţie şi de partidele viitoare va stabili alături de conducere care sunt următoarele transferuri ce vor fi făcute la club.

”Sunt bucuros că nu am pierdut astăzi, că am debutat pe banca Hermannstadului cu un rezultat pozitiv, zic. Aveam nevoie de acest rezultat, şi jucătorii şi echipa şi eu, pentru moralul nostru. Echipa venea după o serie de meciuri pierdute şi nu era ok. Nu a fost un joc spectaculos, dar eu vreau să îi felicit pe băieţi pentru atitudinea lor, pentru determinare.

Per total sunt mulţumit de rezultat şi de joc în mare parte. Mai ales că nu am avut mult la dispoziţie, doar două zile. Mă bucur pentru băieţi, că am reuşit să plecăm cu un rezultat pozitiv de aici, de la Călăraşi.

Pentru mine a fost şi un joc de evaluare a jucătorilor. După acest joc o să mă pun la masă cu domnul preşedinte să discutăm. E clar, nu pot să fac o evaluare după un singur joc, însă o să stăm de vorbă, să vedem de ce mai avem nevoie.”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul partidei.

Formaţia Academica Clinceni a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVII-a din Casa Liga 1.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş, Dobrescu – Cascini, Ventura (Dumitriu 65’) – Cordea (Andronic 64’), Longher (Chandarov 8’, Boiciuc 65’), C. Tănase (Achim 20’) – Chunchukov. Antrenor: Ilie Poenaru.

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Măţel 59’), Viera, Stoica – Petrescu (Aralica 90’), Addae, Dâlbea, Romario, Oprut – Mayoral (Alhassan 90’), Sîntean (Karanovic 53’). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Jutric 42’, Dobrescu 86’ / Sîntean 19’, Dâlbea 38’, Petrescu 88’.

Arbitri: George Găman - Florin Neacşu, Tunyogi Ferencz - Viorel Flueran.

Observator: Florin Hîncu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele