Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 0-0, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Look Motors Special: Vali Porcişteanu şi momentul în care a ştiut că vrea să facă raliuri | VIDEO

Auto-Moto Publicat pe 5 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20096382/1/porcisteanu.jpg

Actualitatea sporturilor cu motor are o nouă gazdă săptămânală pe Look Sport! În fiecare marţi, de la ora 21:00, pe Look Sport 3 Motors, Alex Cocu vă aşteaptă cu invitaţi de marcă pentru a dezbate subiectele fierbinţi din motorsportul românesc şi internaţional.
Ştiri, declaraţii, reportaje şi interviuri din lumea fascincantă a sporturilor cu motor se vor regăsi împachetate într-o oră dedicată integral cailor putere.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele