Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

LOOK PLUS, lider de audienţă cu meciul dramatic al FCSB în Europa. Aici este fotbalul!

Fotbal Internațional Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19484932/1/cip-4796.jpg

Partida epică Backa Topola – FCSB din preliminariile UEFA Europa League a adus postul LOOK PLUS în topul preferinţelor telespectatorilor.

Ce meci nebun a fost în Serbia! Este concluzia tuturor microbiştilor care au văzut partida Backa Topola – FCSB din turul doi preliminar al UEFA Europa League, în exclusivitate pe LOOK PLUS.

Desfăşurarea dramatică a evenimentelor, răsturnările de scor (6-6 după 120 de minute, 10-11 după penalty-uri) şi comentariul de zile mari al cuplului Emil Grădinescu – Vlad Enăchescu, au ţinut iubitorii fotbalului în faţa televizoarelor.

Astfel, LOOK PLUS a reuşit performanţa de a fi lider pe intervalul meciului (22:00-0:45) pe comercialul masculin (barbati 18-49 urban), cu 5,49 rating mediu faţă de 4,94 Pro TV, 2,05 Antena 1 şi pe locul doi pe general comercial (18-49 urban) cu 3,24 rating mediu faţă de 4,62 Pro TV  2,04 Antena 1. LOOK PLUS a devenit lider de piaţă pe comercial si pe all urban pe finalul partidei dupa 23:40, când tensiunea a ajuns la cote maxime.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri