Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Lotul Rapidului s-a reunit. Mihai Iosif a avut la dispoziţie doar 17 jucători

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20245417/2/rap-2.jpg

Lotul Rapidului s-a reunit, luni, în vederea pregătirii noului sezon de Liga 1. La reunire, sub comanda lui Mihai Iosif, s-au prezentat 17 jucători, o parte fiind învoiţi, urmând să se alăture colegilor zilele următoare.

Lotul prezent la reunire:

PORTARI

Horaţiu Moldovan

Valentin Mărgărit

Virgil Drăghia

FUNDAŞI

Alexandru Dandea

Anestis Nastos

Lucian Goge

Enrichi Finica

Mircea Leasă

Luca Florică

Alin Demici (revenit de la CSM Slatina)

MIJLOCAŞI

Raul Costin

Bogdan Barbu

Rareş Ilie

Ştefan Pănoiu

Antonio Sefer

ATACANŢI

Adrian Bălan

Cătălin Hlistei

Mihai Iosif a dezvăluit la Look Sport LIVE că principala ţintă de transfer a verii este Cristian Săpunaru, însă totul depinde de cum îşi va rezolva fundaşul situaţia contractuală cu cei de la Kayserispor.

”Dacă ar veni, atunci am avea ultimul jucător emblematic din fostul Rapid şi astfel am avea identitate, eu la asta ţin enorm, să nu se piardă identitatea.
 

(n.r. dacă ar mai putea reveni şi alţi jucători) Nu prea mai au unde să fie, noi am intrat în faliment în 2015. Cei care au fost la sfârşit atunci, Pancone, Mafte, Niculae, au dat totul atunci şi au mers cu noi în Liga 4. Ar fi Alex Ioniţă, dar el este jucătorul CFR-ului, e problema asta cu dopajul. E născut, crescut la Rapid”, a dezvăluit Iosif, pentru Look Sport+.

Săpunaru (37 de ani) mai are un an de contract cu echipa turcă Kayserispor, dar a fost informat că nu mai intră în planurile antrenorului pentru sezonul următor.

În sezonul 2020-2021, Cristi Săpunaru a jucat în 25 meciuri în Superliga Turciei.

Săpunaru a evoluat pentru Rapid în perioadele 2006-2008, ianuarie-iunie 2010 şi februarie-septembrie 2015.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele