Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Lovitură dată de UEFA cluburilor. Vor primi bani mai puţini, pentru participarea în cupele europene

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19520183/1/uefa.jpg

Sumele alocate de UEFA cluburilor participante în Liga Campionilor şi Liga Europa vor fi reduse în următorii cinci ani, din cauza impactului financiar al pandemiei de coronavirus, informează Times, publicaţie citată de lequipe.fr.

UEFA ar fi informat deja asociaţiile membre că ar fi pierdut 564 milioane de euro, sezonul trecut. Pierderile au fost cauzate de amânarea fazelor eliminatorii ale competiţiilor europene, care a dus la o reducere a drepturilor de difuzare şi a veniturilor din sponsorizări. Întâlnirile au avut loc într-o ţară neutră, cu porţile închise. Fiecare tur a fost, de asemenea, redus la o singură confruntare, în loc de o dublă manşă.

Dacă sumele alocate pentru sezonul actual nu sunt încă cunoscute, anul trecut fiecare dintre cele 32 de cluburi implicate în faza grupelor Ligii Campionilor a primit minimum 15,25 milioane de euro, înainte de a obţine vreun punct.

Fiecare victorie din faza grupelor a adus încă 2,7 milioane de euro, iar un rezultat de egalitate, 900.000 de euro.

Echipele care s-au calificat în optimile de finală au primit câte 9,5 milioane de euro în plus, 10,5 milioane de euro pentru sferturile de finală şi 12 milioane de euro pentru semifinale. Câştigătoarea finalei, Bayern München, a încasat încă 19 milioane de euro, faţă de 15 milioane, finalista PSG.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri