Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Lovitură de graţie la Rapid. Giuleştenii nu mai vor promovarea şi anunţă un nou obiectiv

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19579911/1/rap.jpg

Rapid are un start de sezon extrem de modest, iar promovarea parte o utopie. După demiterea lui Adrian Iencsi, interimatul lui Mihai Iosif nu a adus schimbarea mult aşteptată de suporteri, iar conducerea a schimbat lucrurile din mers.

Andrei Nicolescu, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al giuleştenilor a declarat că accederea la final de sezon în  Casa Liga 1 nu mai reprezintă o prioritate, iar focusul se va centra pe reconstrucţia echipei.

Cumva, e clar că trebuie să regândim obiectivul acestui sezon şi acesta va fi, după o analiză pe care o s-o facem, reconstrucţia. Asta înseamnă că ne dorim un antrenor cu metodă, un antrenor care să vină cu o strategie nouă, un antrenor care să aibă viziune şi să antreneze după metodele moderne. Nu cred cât în timpul în care vrem să reconstruim, şi dacă avem în vedere să dăm mai mult credit jucătorilor tineri pe care îi avem, nu ştiu dacă omul pe care îl vom alege va face acest lucru. Nu cred că o astfel de decizie se poate mula pe un antrenor titrat, cu performanţe, care de la început ar putea să spună că are nevoie de un lot cu jucători experimentaţi.

Trebuie să ne gândim că la momentul la care suntem, trebuie să reconfigurăm obiectivul pentru anul acesta şi să mergem cumva pe reconstrucţie. Vrem să facem o strategie pe termen mediu spre lung. Anul trecut am făcut o strategie după dorinţa suporterilor rapidişti, făcută cu eforturi financiare foarte mari. Cred că am avut al doilea buget din Liga 2. S-a dovedit că nu a fost varianta câştigătoare. Atunci trebuie să gândim o strategie pe termen mediu şi lung.

Cu siguranţă vor fi nişte restructurări la iarnă, dacă jucătorii nu înţeleg unde joacă, dacă nu au spiritul de sacrificiu, pentru că acum ne gândim la atitudine. Emoţional vorbind, jucătorii afectaţi nu sunt maşini, nu pot fi resetaţi, iar a doua zi să joace la capacitatea lor maximă”, a declarat Andrei Nicolescu pentru FC Rapid 1923.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele