Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Lovitură de teatru! Bayern Munchen este tentată de aducerea lui Erling Haaland

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20043637/1/haaland-1.jpg

Erling Haaland (20 de ani) are toate şansele să facă pasul, în vară, de la Borussia Dortmund, la un club şi mai mare al Europei. Potrivit jurnaliştilor din Germania, mai multe cluburi mari sunt interesate de nordic.

Real Madrid, Barcelona, Juventus, Liverpool, Manchester United şi Manchester City sunt numele formaţiilor care îl vor pe Haaland şi sunt dispuse să ofere foarte mulţi bani.

Bayern Munchen este ultimul nume care s-a înscris pe această listă selectă. Bavarezii au dat de înţeles că sunt interesate de transferul lui Haaland.

”Suntem un club puternic din punct de vedere economic. Chiar dacă şi pe noi ne-a afectat pandemia de coronavirus, suntem încă capabili să transferăm un jucător care ne convinge. Vă reamintesc că acum două săptămâni, Hasan Salihamidzic a anunţat transferul lui Dayot Upamecano, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din lume” a precizat Herbert Hainer, membru în Consiliul de Administraţie al lui Bayern Munchen.

Recent a apărut informaţia, conform căreia Haaland înclină către un transfer la echipa lui Pep Guardiola, Manchester City. În acest sezon, norvegianul are 27 de goluri în 27 de meciuri şi opt pase de gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele