Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Lovitura de teatru în scandalul celor două echipe ale Craiovei. Documentul care îi dă câştig de cauză lui Adrian Mititelu

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19383484/1/adrian-mititelu.jpg

După ce la începutul săptămânii instanţa i-a interzis echipei deţinute de Adrian Mititelu să ultilizeze denumirea de Universitatea Craiova, situaţia se pare că s-a schimbat radical.

Este vorba despre o adevărată răsturnare de situaţie, Adrian Mititelu, patronul echipei proaspăt promovată în Liga 2 a câştigat un proces prin care i se permite să folosească denumirea, în faţa echipei din Liga 1, reprezentată de Mihai Rotaru.

În ceea ce priveşte semnul dat de reclamantă ca exemplu, FC Universitatea, tribunalul reţine că nu este o aparenţă credibilă de încălcare a mărcilor înregistrate, în contextul în care în procedura sumară a ordonanţei preşedinţiale, tribunalul nu poate face decât un examen superficial al probelor. Astfel, FC aparent provine în cauză de la Fotbal Club, iar Univesitatea, fără a fi asociată cu Craiova, rămâne un semn fără distinctivitate”, se arată în document.”, se arată în document, conform celor de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele