Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

LOVITURĂ GREA PENTRU DINAMO! ÎŞI POATE PIERDE UN JUCĂTOR DE BAZĂ LA IARNĂ

Superliga Publicat pe 7 nov 2019
mail-share icon Email

Tensiunile din conducerea lui Dinamo s-au extins şi în lotul echipei. Cel mai important jucător din ultimul sezon, Mattia Montini, vrea să plece. La iarnă, atacantul italian intră în ultimele luni de contract. Asta înseamnă că alb-roşii l-ar putea pierde gratis, anunţă gsp.

Montini a reuşit 13 goluri în ultima stagiune, iar în cea actuală doar trei. Cota sa de piaţă este de un milion de euro. Salariul actual, de 6.000 de euro, îl nemulţumeşte însă. Vestea nu le pică deloc bine câinilor. Mai ales după ultimul rezultat din campionat, 1-4 cu Universitatea Craiova.

Următorul joc e programat duminică, de la 19, împotriva lui CFR Cluj. Partida va fi transmisă pe Look Plus. Până atunci, dinamoviştii speră să aibă un nou patron. Negoiţă cere un leu, plus 500.000 de euro datorii pentru 51% din acţiunile clubului. Deocamdată nu a găsit un cumpărător, dar nici nu vrea să mai aştepte mult. Fostul finanţator, Cristi Borcea, va ieşi din închisoare. Iar fanii speră ca el să revină la un moment dat în conducere. Cu Borcea, Dinamo a luat ultimul titlu, în ediţia 2006-2007 a Ligii întâi.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele